Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uavgjort

Publisert  15.10.2008
Lars Christians Luxembourg spilte 0-0 mot Moldova  

KIL-spiller Lars Christian Krogh Gerson spilte ikke fra start i VM kvalifiseringskampen mellom Luxembourg og Moldova, men han var innbytter og spilte hele andre omgang. Forrige gang han spilte landskamp, i sensasjonsseireren mot Sveits, kom han inn på uvant flankeplass. Nå fikk han tillit der han trives aller best – på midtbanen.

Andre omgang var rimelig jevn, og Lars Christian var mye med i spillet både defensivt og offensivt. Luxembourgspillerne så ut til å være godt fornøyde med et poeng. Det er ikke så rart tatt i betraktning at Moldova er nummer 65 på FIFA-rankingen, nesten 60 plasser foran Luxembourg. Det var imidlertid Lars Christian og lagkameratene hans som var desidert nærmest seieren. Fons Leweck og Jeff Strasser hadde hver sin heading i treverket etter pause.

Vi har nå sett noen landskamper med Luxembourg, og de er definitivt ikke noen tegneserielag. De mangler selvfølgelig mye på å være i toppsjiktet i Europa, men de er slett ikke et lag å le av. Kanskje noen kunne prøve å få dem til Norge for å spille en treningskamp?

Tabellen etter onsdagens kamper i gruppe 2.
Kilde: www.fifa.com

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor