Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

NM i fotballquiz

Publisert  17.04.2006
Mens du venter på neste nyhet på kil.no kan du kose deg med daglig fotballquiz  

Hver dag kommer det 3 nye spørsmål hentet fra norsk og internasjonal fotball. Det vil være tre spørsmål med tre svaralternativer som må besvares innen 45 sekunder. Innholdsmessig vil det være en miks av det aktuelle og hendelser hentet fra fotballhistorien. Ofte er det et tema som knytter de tre spørsmålene sammen. F.eks. en klubb, en spiller, en kamp eller et sluttspill. Svarene blir offentliggjort på NM i Fotballquiz sine sider dagen etter.

Når noen klikker på linken på kil.no, blir det registrert at denne quizdeltakeren representerer KIL. Innsatsen til den enkelte som svarer på quizen inngår i klubbens totale innsats i NM i fotballquiz for klubber. Alle riktige svar teller positivt for klubbens poengsum.

Kontinuerlig vil oppdaterte resultatlister ligge tilgjengelig på lands -og kretsnivå. I følge NM i fotballquiz vil det også opereres med en "formtabell" som viser hvilken klubb som har gjort det best i den siste 30 dager. Her går det med andre ord an å følge utviklingen fra minutt til minutt.

Den klubben som har flest poeng til slutt, utropes til Uoffisiell Norgesmester i fotballquiz. Som dere sikkert skjønner teller innsats svært mye i denne konkurransen. Espen Askeladd har derfor store muligheter til nå helt fram i konkurranse med de store. Med betydelig innsats kan Den store Pokalen gå til KIL.

Linken til quizen finner du i venstre marg på kil.no. Eller klikk her  
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor