Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Stygge sifre i Sarpsborg

Publisert  17.04.2006
Kampbildet var slett ikke ille, men KIL måtte reise hjem med et surt 3-0 tap i bagasjen  

Ragnar Koffeld spilte hele kampen på topp. Solid innsats gjorde at han var blant KILs beste.


KIL måtte gjøre en forandring på laget før ballet rullet en eneste centimeter på Sarpsborg stadion. Ørjan Berg Hansen følte seg ikke helt vel etter en søvnløs natt og Peter Lindau gikk inn som indreløper.

Det gikk ikke mange minuttene før KIL også måtte foreta flere bytter. Paul Olausson klarte bare et kvarter før han måtte ut med problemer bak i leggen. Når Per Verner Rønning også hinket rundt i første omgang med en kneskade og måtte kaste inn håndkledet like før pause, var det klart for to unggutter. Tore Andreas Gundersen kom inn på kanten og Herman Odden debuterte i Adeccoligaen som midtstopper.

Før kampen stresset Skogheim at han ville se råskap, vinnervilje og temperament. Sparta var friskest de første seks minuttene og da våre markeringer glapp totalt i egen boks fikk de sette inn 1-0. Etter det ulykksalige baklengsmålet tok KIL fullstendig over.

Gutta styrte banespillet og var i angrep nesten hele resten av omgangen. Hjemmelagets midtbane var helt fraværende og det dro Fremming, Lindau og Stormoen naturligvis nytte av. Når de ikke hadde ballen vant de den lett og satte i gang nye angrep. Svakheten til KIL i denne perioden var at det ble skapt for få store sjanser i forhold til banespillet. 

Herman Odden fikk sin debut på dette nivået.


Nærmest scoring var Ragnar Koffeld med en heading og Lars Erik Fremming med et skudd. Begge gangene reddet Rino Hansen glimrende. Ellers hadde gutta ballen mye rundt hjemmelagets sekstenmeter, og prøvde å score med flere innlegg, skudd og frispark.

Totalt mot spillets gang scoret Sparta en gang til før pause. Etter et innkast fikk en blåkledd stå helt alene på atten meter. Han fyrte av og skuddet var utagbart for Fredrik Eriksen.

KIL ga ikke opp og startet med et klart spillemessig overtak også i andre omgang. Etter en fin Spartaovergang fikk hjemmelaget legge inn to ganger, og den andre gangen ble det scoring. Nå fikk vi se et noe resignert KIL-lag, og Sparta kom spillemessig inn i kampen. Begge lagene hadde sjanser til å score mål. Peter Lindau og Ragnar Koffeld var nærmest for KIL, men ballen ville ikke inn og det ble ingen fantastisk opphenting mot et lag KIL burde tatt poeng fra.

 


Lars Erik Fremming og de andre gutta herja i første omgang, men klarte ikke å score. Som vanlig var det ikke noe å si på Kongsvingerguttens innsats.

Tirsdag kommer vi tilbake med kommentarer fra spillerne og trenerne. Det blir også en liten skadeupdate.

For fakta, se under kamper.

At det ikke ble mål på denne sjansen er uforståelig. Ballen gikk frem og tilbake foran en utspilt keeper, men utrolig nok fikk han til slutt ballen rett i fanget.


På mange måter ble det de forspilte sjanser kamp. Her ser vi gutta fortviler i første omgang. Sparta ledet 2-0 etter de første 45, men det burde vært motsatt.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor