Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Stil og penger

Publisert  31.10.2008
KIL er som mange andre og ønsker seg begge deler  

Det er sjelden slik at det er vanskelig å få igjen lokket på pengekassa til KIL fordi den er full. Derfor har det da også vært en del skriving i media om den halve millionen i forskjell det er i tilskudd fra NFF på 12. og 13. plass i Adeccoligaen. Spørsmålet vi stilte trener Morten Kristiansen fredag kveld var hvor viktig dette er for troppen ved inngangen til kampen.

- Både for spillerne og klubben er det viktig å vinne mot Bryne. Det økonomiske aspektet er en ting, men det er også et stort poeng å avslutte sesongen med stil og seier. Vi bruker både penger og stil som motivasjon overfor spillerne, forteller han.

I teorien er det mulig for KIL å avgjøre det hele selv. Med firemålsseier står KIL og Bryne helt likt både når det gjelder poeng, målforskjell og scorede mål. Etter et dykk i reglementet til NFF ser vi at da er det innbyrdes oppgjør som teller. Med firemålsseier vinner KIL her og kommer dermed før Bryne på tabellen. Det er nok mest vi som er fikserte på matematiske og juridiske spissfindigheter som er opptatt av dette. Gutta konsentrerer seg nok mest om det som skjer på banen.

- Vi går ikke for å vinne med fire mål. Det er ikke umulig å klare det, men vårt fokus er å slå Bryne og håpe på at Alta tar poeng i Bergen slik at vi kan gå forbi Løv Ham, forteller Kristiansen.

For første gang i høst må vi derfor håpe at Finnmarkingene ikke taper.

Troppen, som allerede er installert på Sola Strandhotell vegg i vegg med flyplassen på samme sted, er den samme som mot Sandefjord sist lørdag. Det betyr at følgende har tatt seg en flytur vestover:

Jonas Johansen
Ørjan Berg Hansen
Magnus Sylling Olsen
Glen Larsen
Sverre Digerud
Olav Tuelo Johannesen
Steinar Strømnes
Patrick Holtet
Kai Olav Ryen
Randall Brenes
Andreas Moen
Lars Erik Fremming
Kristian Jahr
Peter Samuelsson
Carl Erik Torp
Lars Christian Krogh Gerson
Conny Månsson
Fredrik Eriksen

Startelleveren var det ingen som ville ut med fredag kveld, men vi sender den ut på SMS klokken 1145 lørdag. Send KIL RES til 1960 så kommer meldinga rett til din telefon ved hjelp av elektromagnetisk stråling.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor