Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ønsker Tom Nordlie

Publisert  04.11.2008
Morten Kristiansen forteller at det jobbes hardt for å få på plass Tom Nordlie som trener  

Daglig leder Ole Jonny Gigernes og KIL vil gjerne ha med Tom Nordlie på laget.
- Det arbeides hardt fra styret, daglig ledelse og fra marked med å få på plass Tom Nordlie så raskt som mulig. Klubben jobber med en del av punktene fra Tom, sa Morten og understreket at punktene fra Nordlie ikke er laget for hans egen del, men for klubben:

- Det er viktige momenter for at klubben skal kunne ta noen steg videre. Det jobbes mye og det jobbes bra, men det er ikke bare det økonomiske som det må tas tak i. For eksempel er det nesten banalt at Kongsvinger som klubb ikke har en hel fotballbane å trene på vinteren igjennom. Det er vel ingen andre klubber som bare disponerer en halv bane gjennom en lang treningsperiode, forklarte Kristiansen.

Randall Brenes: Et naturlig mål på overgangsmarkedet.
Når det gjelder situasjonen til de spillerne som er uten kontrakt så mener Kristiansen at klubben også har kommet langt på den fronten:

- Vi er godt i gang og har blinket oss ut de vi er helt sikre på at vi vil ha med videre. Vi har allerede hatt en del samtaler og møter med enkeltspillere, men det har vært litt spesielt på grunn av nedrykksspøkelsets nærvær i høst. I tillegg er det klart at spillerne er spente på hvem som skal trene KIL i 2009, sa Morten tirsdag ettermiddag.

Uansett hva som har vært situasjonen i høst så er KILs sportslige ledere optimist:

- Ja, jeg tror vi har god sjanse til å få med oss de vi vil, men det økonomiske er ofte en utfordring. Vi vil for eksempel ha med Randall Brenes videre, men i KIL sammenheng har han en astronomisk lønn så det er utfordringer, røper Morten, som også har trua på at klubben skal få tak i gode nye spillere:

Morten Kristiansen og Øyvind Eide skuer ut over det eksiterende Gjemselund stadion. Når sesongen 2009 sparkes i gang ser det forhåpentligvis ikke slik ut.
- Jeg har gode følelser mot forsterkninger og vi har en liste på rundt 15 aktuelle navn. Det er spillere vi har sett på lenge og vi har pratet med en 6-7 av dem.

De som har kontor nede på Gjemselund vasser ikke i anleggsmaskiner om dagen, men noen forandringer er det:

- Det er borra en masse høl i bana. Jeg tror det har vært jordrotteangrep, avsluttet Kristiansen med et smil.


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor