Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kamp mot Ull/Kisa

Publisert  18.04.2006
Juniorlaget har lagt påskefeiringa bak seg, og er klare til kamp på onsdag.  

Stian Aaserud får tillit fra start på Jessheim.
Hvem husker ikke den dramatiske innspurten i 2. divisjon høsten 2003? Hele høsten kjempet KIL en innbitt kamp mot de gulgrønne fra Jessheim om hvem som skulle rykke opp i Adeccoligaen. Til slutt trakk KIL det lengste strået, men det ble ikke avgjort før i en høydramatisk siste serierunde.

Nå er det KIL/NTG sitt juniorlag som møter Ull/Kisa som er nyopprykkede til interkretsserien. De startet med et knapt tap mot Fredrikstad, og blir nok neppe noen kasteball.

Et artig poeng med kampen er om Fredrik Nilsen blir å se i Ull/Kisa sin oppstilling. Han går på NTG på Kongsvinger og spiller til vanlig fast i 2. divisjon.

På KIL/NTG er det bare en endring fra laget som spilte uavgjort mot Vålerenga rett før påske. Stian Aaserud går inn på høyre flanke på bekostning av Rolv Gjeilo. Ellers er laget det samme. Trener Morten Kristiansen har måttet ta hensyn til at tre spillere ikke er klare til kampen. Kristian Jahr sliter fortsatt med lyskestrekk, Stig T. Aarsheim har fått føling med sin gamle skade, mens Lars-Christian Krogh er opptatt med spill for Luxembourgs G17-landslag.

Kampen skulle egentlig ha gått på Gjemselund, men på grunn av snøforholdene går den på kunstgressbanen på Jessheim. Den begynner klokken 1800, og de som starter er:

Kenneth Volden
Kim Daniel Larsen
Rune Tungen (K)
Chris Lundhaug
Kjetil Elfving
Kjetil Sørum
Petter Linstad
Tor-Christian Bækken
Stian Aaserud
Sverre Digerud
Jermund Udnæseth

På benken er:

Jan Martin Knashaug
Ruben Haakonsen
Jonas Rosenberg
Hans Martin Forfot
Aleksander Eggum
Stian Habberstad

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor