Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Håper på topplassering

Publisert  02.12.2008
Nykommer Magne Sturød håper Kongsvinger vil være med å kjempe i toppen av Adeccoligaen  

Magne Sturød er KIL-spiller!
- Ja, det er absolutt muligheter i Adeccoligaen i år. Jeg kjenner ikke alle detaljene rundt KIL, men det kan ligne litt på den situasjonen som var i Sandefjord da jeg var der. I første omgang får vi håpe på å kjempe i toppen, men det er mye som skal stemme om man skal ende øverst, sa Magne på tirsdagens pressekonferanse.

29-åringen, med en fortid i blant annet Sandefjord, Odense og AC Horsens, håper å få sving på sitt eget fotballiv i KIL. Han legger ikke skjul på at det har gått litt trått i Danmark den siste tiden:

- Jeg har slitt med skader, men nå er jeg hundre prosent frisk og til tross for skadene mener jeg at jeg har utviklet meg i Danmark. Det er høyere nivå i Superligaen enn i Adeccoligen og i tillegg er spillestilen litt annerledes, sa Magne, som mener han har blitt bedre både med mottak og pasninger.

Det var en forsnøyd sportslig leder som ledet en munter pressekonferanse.
Fungerende sportslig leder, Morten Kristiansen, er naturlig nok fornøyd med sin nye mann:

- Han har naturlig nok høye tekniske ferdigheter. Samtidig har han en stor motor og vi regner med at han skal gå i front på løpinga i januar. Han har også en god venstrefot og kan egentlig spille langs hele venstresiden. Magne kan også være en aktuell mann å dra fram på dødballer, fortalte Kristiansen.

Magne Sturød og Tom Nordlie kjenner hverandre godt fra før, men Kristiansen røper at han var på blokka også før Nordlie kom inn i bildet:

- Ja, men det har ikke akkurat vært noen heksejakt på han. Vi har fulgt med og når Tom kom inn ble det hele forsterket. Vi hadde vår første prat med gutten for ca tre uker siden, sa Morten. Han fortalte videre at Sturød ikke tar med seg lønnen sin fra dansk superliga:

- Vi har holdt oss innenfor fornuftige rammer, så her er det ikke snakk om noe voldsomt hopp i forhold til det de andre har.
Jeg går ned i lønn, men det var jeg forberedt på etter en periode med lite førstelagsfotball, sa spilleren selv.

Denne mannen skaper trøkk
Om Tom Nordlie hadde ulefossgutten, som er født på Elverum, dette å si:

- Det skjer som regel noe der Tom er og jeg vet hva jeg kommer til når det gjelder treneren. Han skaper bra trøkk og er flink til å skape entusiasme rundt seg. I tillegg er han veldig god på feltet i forhold til spillestil.

Vi ønsker Magne velkommen til Kongsvinger og KIL. Hans spillerprofil kan du lese hvis du klikker på A-laget i venstre marg her på kil.no.


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor