Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Årsbeste i Lillestrømhallen!

Publisert  23.01.2009
Årets første kamp endte 0 - 0. Det skal i første rekke Notodden være fornøyd med.  

Kampen var preget av vilje og tæl
Til tross for flere store sjanser og ett tildelt straffspark, gikk KIL av banen uten scoringer fredag ettermiddag. Trøsten var at heller ikke Notodden maktet å trenge igjennom et KIL-forsvar som fremsto som meget solide, spesielt i første omgang. Forsvarsrekka var i det hele tatt kampens største lyspunkt, noe Tom Nordlie sa seg fornøyd med etter kampen. – Vi har trent mye på det defensive, så det er tilfredsstillende at det sitter. Forover er det mer ruskete, men det har vi heller ikke brukt mye energi på enda. Vi var for lave i presset i 1. omgang og klarte ikke helt å komme oppi Notoddens Pål Christian Alsaker. Det bedret seg i 2. omgang. Angriperne har lite spilletid sammen, derfor ser vi en lang rekke feilpasninger. Det kommer etter hvert. Men straffespark skal vi score på, sier Tom.

Carl-Erik ga alt og endte i hendene på fysioterapeuten
- Det var uvanlig få bytter til å være en treningskamp?

- Var det? Hadde vi ikke fire bytter? Nei, tre var det. Jeg er ikke spesielt opptatt av å bytte for å bytte. Vi bytter når det trengs, og spillerne ”kvalifiserer” seg på trening, sier Tom.

Straffebom
Etter ca 15 minutter ble Carl-Erik Torp felt i boksen. Roger Risholt fikk ikke helt dreisen på straffeskuddet, og Notodden-keeper Terje Reinertsen avklarte. Kampens andre store sjanse kom 9 minutter ut i 2. omgang, da Randall Brenes spilte seg igjennom Notoddenforsvaret på egenhånd og plasserte et skudd nede til høyre for keeper. Reinertsen fikk et par fingre på ballen, som gikk til et hjørnespark det ikke kom noe ut av.

 
Randall Brenes var som alltid en lemen og involvert i det meste
Innsats
Ingen av lagene sparte på kreftene i årets første treningskamp. Til tider var det like mye krig som fotballkamp, og hvert av lagene skaffet seg et gult kort. KILs kort ble tildelt Magnus Sylling Olsen. KIL spilte med vilje og selvtillit, og dominerte store deler av kampen, spesielt før pause. Konklusjonen er: Solid forsvar, mer å hente angrepsmessig. Men det er mye positivt å se, og vi er i rute. Fullt kampreferat finner du på glomdalen.no.

Startoppsett KIL:
Olav Dalen, Edier Frejd, Steinar Strømnes, Kai Olav Ryen, Johan Nilsson Guiomar, Carl-Erik Torp, Glenn Atle Larsen, Roger Risholt, Randall Brenes, Kai Risholt, Magnus Sylling Olsen. Bytter: Ørjan Berg Johansen for Glenn Atle Larsen (46), Andreas Moen for Randall Brenes (78), Kristian Jahr for Carl-Erik Torp (81).

Startoppsett Notodden:
Terje Reinertsen, Håkon Skogseid, Lennart Steffensen, O´Neill Thompson, Jokke Hakala, Borgar Velta, Pål Chr. Alsaker, Trond Viggo Thodesen, Håvard Kleven, Cheikh Tidiane Lo, Ibba Laajaab. Toppscoreren Fabien Taylor spilte ikke. Bytter: 5 utskiftninger i pausen.

Hendelser:
Straffe til KIL etter 15 min. Roger Risholts ikke altfor harde skudd blir stoppet av keeper. Gult kort til Notodden etter felling av Roger Risholt. (71 min). Gult kort til Sylling Olsen etter smågrisetackling (81 min).


Edier gjorde en god debut


Ankomst Lillestrøm. Det var kaldere inne i hallen enn ute.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor