Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Skadeuka rundes av

Publisert  21.04.2006
Torsdag så KIL-treninga ut som et mareritt med tanke på ødelagte fotballspillere, men fredag lysnet det på skadehimmelen  

Tore Andreas Gundersen starter trolig i angrepsrekka på søndag.


Byfuglien, Rønning og Olausson ble skadet i sist kamp, og da også Stormoen, Fremming og Koffeld ble skadet på torsdag så det rimelig svart ut. Heldigvis har den ene friskmelding etter den andre preget fredagen.

An de seks nevnte spillerne er det bare Olausson som er helt uaktuell for kampen søndag. At de fem andre blir klare kan vi ikke garantere, men fredag så det bra ut. 

I tillegg kan trenerne også regne med Ørjan Berg Hansen, som nå har fått i seg allergimedisinen sin. Vangjel Mile er også aktuell ettersom han endelig har fått innvilget arbeids- og oppholdstillatelse fra UDI.

Dermed er skadesituasjonen ikke så verst. Lurer du på detaljer rundt sakder og karantener bør du klikke deg inn på A-stallen.

Kjetil Byfuglien trente for fullt fredag.


Når det gjelder søndagens lag så er det mye som tyder på at det ligner veldig på det som startet mor Sparta. Olausson er naturligvis ikke med, men vi tipper Gundersen tar hans plass og at resten blir uforandret. Det betyr i så fall at Peter Lindau benyttet sjansen han fikk da Berg Hansen meldte forfall sist. Vi understreker at disse spekulasjonene ikke er bekreftet av trenerne.

Lørdag er det trening i Kongsvingerhallen klokken åtte om morgenen. Deretter skal laget vise seg frem på Kongssenteret klokken 1345. KIL Toppfotball kommer til å være på plass i senteret med stand hele dagen.Ragnar Koffeld hadde problemer med ei tå tidligere i uka. Fredag var det greit igjen.
Skulle det skje noe drastisk på treningen lørdag morgen kommer vi tilbake med mer. Uansett hva som skjer så er det bare å møte opp på Gjemselund søndag litt før klokken seks. Og ta med naboen og andre du kjenner.

Per Verner Rønning tok det litt rolig på fredag, men spiller trolig søndag.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor