Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Alt vel

Publisert  22.04.2006
Både lørdagens trening og moteoppvisning gikk etter planen  

Eskil Koffeld måtte svare på spørsmål fra en konferansier som nok ikke fulgte med i de norsktimene som omhandlet dialekter. Eskil måtte betuttet forklare at han kommer fra Kongsvinger.Alle de som har vært tvilsomme kom gjennom lørdagen uten tilbakefall. Det betyr trolig at de kommer til å starte kampen mot Løv-Ham søndag. Dermed er det bare Gerhardsen, Wibe-Lund, Olausson og Ulla som er uaktuelle for kamp.

Som vi skrev i går kommer nok laget til å ligne veldig på det som startet mot Sparta. Olausson er skadet så Gundersen får trolig den flankeplassen.

 Ørjan Berg Hansen med Mads Kristian Skjervold i bakgrunnen


Lørdag ettermiddag ble gutta vist frem for publikum på Kongssenteret. I de nye draktene spankulerte de noe urutinert utover catwalken. Etter at gutta hadde vist seg frem i KIL drakt var noen av dem med og viste moter fra senterets butikker. Sammen med dem var noe damer som kan være glade for at moteshowet var innendørs. Hvis ikke hadde de nok enten blåst bort eller overende.


To nye stjerner? Vangjel Mile og Per Verner Rønning.

Kjetil Kamark i sommermote.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor