Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vil vinne

Publisert  06.02.2009
Tom Nordlie er klar på at KIL både ønsker å vinne og prestere mot Degerfors på lørdag  

Denne mannen vil vinne
- Vi driver konkurranseidrett og da er det klart vi både vil prestere godt og vinne. Vi har gjort veldig mye bra så langt og selv om vi er inne i en grunntreningsperiode er vi klare for kamp. Vi tok det litt med ro i dag for å ha litt krutt i beina på lørdag, sa Nordlie til kil.no fredag kveld.

Steinar Strømnes og Conny Månsson er uaktuelle på grunn av småskader, mens Olav Tuelo Johannesen og Magne Sturød naturlig nok ikke er klare etter sine beinbrudd. Resten av spillerne er i troppen. Det åpner for at noen av de unge lokale kan få vist seg frem for hjemmepublikummet.

- Jeg har ikke noe lag til dere enda, men det er klart at når noen er ute så får noen andre vise seg frem. Jeg gleder meg til å se om noen av de unge som har vist fremgang på treningene kan ta opp hansken også i kampsituasjonen. Vi har konkurranse om plassene og det gjør at det kan bli noen bytter utover i kampen, fortalte Nordlie, som håper at hjemmepublikummet tar turen i Kongsvingerhallen lørdag:

- Jeg håper det kommer mye folk som ønsker å se konturene av et nytt lag.

KILs trener er også opptatt av å rose spillerne sine:

- De er utrolig lærevillige og har vist god moral på de fysiske øktene, skrøt Nordlie, som gleder seg over at de nyinnkjøpte pulsklokkene gjør at de disiplinerte gutta løper med riktig puls.

Og treneren har et klart mål med kampen lørdag:

- Det er litt for stor forskjell på det høyeste og laveste nivået vårt enda, så det er et område vi ønsker å se fremgang på.

Vi gleder oss til kamp og håper du kommer selv, og at du tar med deg så mange du kan.
Kickoff er klokken 13.00.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor