Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uavgjort

Publisert  23.04.2006
Uten å finspille hadde KIL taket på Løv-Ham, men scoringen alle venter på kom ikke i dag heller.  

Det ble mange luftdueller på Gjemselund søndag.

KIL startet friskest på Gjemselund. Det var som sagt ikke festfotball, men gutta etablerte seg på gjestenes banehalvdel. Det ble noen innlegg og lange innkast uten at det ble skikkelig farlig. Gjestene brukte den første halvtimen på Gjemselund til å ligge lavt. Når de vant ballen skulle den tydeligvis tidlig opp mot Ørjan Låstad. KILs forsvar hadde imidlertid god kontroll og sørget for at Låstad løp i offside gang på gang.

Rundt kvarteret skapte KIL et par gode muligheter. Farligst ble det da Gundersen fikk avsluttet med venstre. Dessverre gikk skuddet i ryggen på en av gjestenes spillere. Like etter ropte hele Gjemselund på straffe da alle så en hands inne i feltet. Dommeren så nok ikke det samme ettersom han til store protester blåste frispark utover. Hva gutta mener om den episoden kan du lese mandag.

Ragnar Koffeld hadde det vanskelig mot Løv-Hams keeper og høye midtstoppere.

Like før halvtimen kom KILs største sjanse i omgangen. Peter Lindau fikk ballen på fem meter, men han havnet bakpå og ballen havnet over. I denne perioden hadde KIL også et par cornere, men de ble resultatløse.

Fem minutter før pause fikk gjestene en kjempesjanse servert. Kai Olav Ryen nådde ikke helt opp på en heading på midtbanen, og det ble en stuss bakover mot eget mål. Det lå Ørjan Låstad og luktet. Han snappet ballen og løp ensom mot Fredrik Eriksen. Da avslutningen kom var Eriksen nede og reddet. Returen ble blokkert av Rønning.

Løv-Ham etablerte seg i angrep noen få minutter, men KIL kom til en sjanse til før pause. Dessverre ble skuddet nok en gang blokkert.

Etter pause ble det litt jevnere på Gjemselund. KIL var fortsatt det førende laget, men det ble bare skapt en skikkelig sjanse. Den kom omtrent rett fra avspark. Etter at ballen gikk litt frem og tilbake fikk Holtet klemt til fra seksten meter. Dessverre var Martin Hollund med på notene. Han kom ut og avverget skuddet.

Mads Kristian Skjærvold fikk endelig debutere for KIL. Hva han mener om det kan du lese mandag.

Løv-Ham kom periodevis litt høyere i banen, og spilte seg til noen cornere, men skikkelig farlig foran Fredrik Eriksen ble det aldri. KIL kom rundt på kanten noen ganger, men innleggene ble for svake.

Etter kampen skyldte flere av gutta på banen. Den var ifølge flere umulig å spille fin fotball på. Dermed ble det mange lange og høye baller mot angriperne. Det ble det stort sett skapt lite av.

Mot slutten ble en uvanlig anonym Fremming erstattet med Ørjan Berg Hansen. Skjærvold fikk også sjansen da han tok Gundersens plass. Sammen med resten av laget kjempet de for den forløsende scoringen. Den kom aldri, og gutta måtte tusle av banen med «bare» ett poeng på hjemmebane.

Les hva gutta mener om kampen i vår oppsummering mandag.

For fakta, se kamper.

Sammen med Eriksen holdt disse gutta nullen for andre gang på tre forsøk. Det var de fornøyd med.


Alle vil ha corner, men denne gangen ble det dømt femmeter.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor