Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Mediepotten

Publisert  12.02.2009
Flere fotballnettsider har de siste ukene blitt utsatt for unaturlig bruk. Det kan gi problemer for klubbene det gjelder  

Fra www.tns-gallup.no gjenngir vi følgende utdrag av publisert informasjon rundt problematikken:

TNS Metrix måler i dag alle klubbene i Adecco og Tippeligaen. Flere av disse nettsidene har i de siste ukene blitt påvirket av unaturlig bruk fra enkelte brukere som forsøker å påvirke sidevisningene gjennom å oppdatere nettsidene flere ganger per minuttet.

En av nyskapningene til Norsk Toppfotball er fordeling av den digitale mediepotten fordelt på nettsatsningen hos klubbene.

En utfordring som har vist seg de siste ukene er at en liten gruppe brukere har oppfordret til å automatisk oppdatere siden i nettleseren sin svært ofte. Dette slår ut ved at sidevisningene for de enkelte klubbene på Topplisten ikke er reelle. Aktive og engasjerte brukere er verdt mye for nettstedene. Automatisk oppdatering av sidene derimot vil kun ødelegge for gruppen som en helhet.
TNS Gallup har flere metoder for å undersøke om nettstedene har blitt utsatt for unaturlig påvirkning av sidevisningene.Testene som gjennomføres tar utgangspunkt i bruksmønster og sidevisningene pr bruker, trafikkdata gjennom hele døgnet og trafikkmønster for enkelte brukergrupper.

Ved å følge bruksmønsteret for en gruppe brukere som laster mange sidevisninger, kan TNS Gallup fastslå om det er enkelte brukere som påvirker trafikken. En slik undersøkelse gjennomført på nettstedene til Toppklubben viste at 16 registrerte brukere genererte 25.000 sidevisninger, på en dag.

TNS Gallup overvåker daglig de nettstedene som mistenkes for unaturlig bruk, og vil rapportere disse til Norsk Toppfotball. Norsk Toppfotball ønsker likevel at de registrerte sidevisningene blir rapportert på Topplisten, så lenge nettsidene eller trafikkmålingene ikke bryter regelverket for nettmålinger i Norge.

Norsk Toppfotball vil gjennomgå og vurdere alle trafikktallene sammen med TNS Gallup før de foretar sin fordeling av mediepotten.

Vi har ikke fått noen signaler på at dette gjelder våre sider, men oppfordrer uansett alle trofaste og mindre trofaste lesere av kil.no til å fortsette med hyppig, men normal bruk av Kongsvinger Toppfotball sitt nettsted.

Vil du lese hele redegjørelsen kan du klikke deg inn på www.tns-gallup.no

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor