Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi var klare da startskuddet gikk!

Publisert  28.02.2009
Carl Erik Torp og resten av KIL-gutta hadde definitivt fått beskjed om hva som var hovedfokus mot Mjøndalen.  

Carl Erik Torp satte inn 1-0, men det var ikke ved denne situasjonen.
- Som alle veit har vi slitt litt med å komme igang de siste kampene, derfor var den første oppgaven i dag å komme igang da dommeren blåste, sa Carl Erik Torp.

Det var ihvertfall ingen tvil om at Calle klarte dette. Han gikk i spissen for et KIL-lag som definitivt ikke bremset fra start.

- Jeg føler at ting begynner å fungere nå både for meg og laget. Selv sliter jeg litt med smerter i den venstre skinka, men etter å ha fått behandling denne uka var det ikke noe problem å spille. Utover i kampen merket jeg litt til problemene, og da var det helt greit å bytte, sa Torp.

Sverre Digerud gjorde et glimrende forarbeid til 2-0 målet.
Trener Tom Nordlie bekreftet at han hadde pratet om det å komme godt i gang før kampen:

- Akkurat det vil jeg slippe å fokusere noe mer på. Det bare må gå automatisk. Vi møter et lag som ligger lavt og satser på kontringer og jeg er fornøyd med at vi ikke gir dem så mange muligheter til dette. I så måte ser vi forbedring fra Nybergsundkampen, fortalte Nordlie.

- Vi er solide, men kan godt variere litt mer framover på banen. Kanskje kunne vi også puttet på et mål eller to i tillegg til de tre vi til slutt fikk, fortsatte treneren.

Etter å ha måtte slite med en del skadeproblemer begynner nå ting å rette på seg også her. I dag var både Kai Risholt og Magnus Sylling Olsen tilbake i manesjen. I tillegg er det også andre spillere som har lagt inn seriøse søknader om en plass i førsteelleveren. I dag var både Andreas Moen og Sverre Digerud solide hos KIL.

Neste helg venter det topp motstand da KIL møter Fredrikstad i sistnevntes generalprøve før seriestarten. Kampen spilles på gress på Fredrikstad stadion.

Tom var brukbart fornøyd med kampen. Her diskuterer han med Kai Olav Ryen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor