Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Hard kamp om plassene

Publisert  04.03.2009
Assistenttrener Øyvind Eide kan fortelle at det er knallhard kamp om plassene før møtet med Fredrikstad  

-
Øyvind Eide
Akkurat nå er det bare beinbruddkameratene (Magne og Olav) som er uaktuelle, så det er ingen tvil om at det er kamp om plassene, sa hjelpetreneren onsdag ettermiddag.

Det er fortsatt en del dager igjen til kamp, men allerede nå røpes det at det nok ikke blir store endringer i elleveren siden sist kamp. Da knuste gutta Mjøndalen og de fleste vil få en ny sjanse:

- De som har spilt så langt i vinter har gjort sakene sine bra samtidig som de som er tilbake etter sykdom og skader banker hardt på døra til førstelaget. Vi har stor bredde i stallen, mener Eide. Sammenlignet med fjoråret er det ifølge Tom Nordlie sin assistent stor forskjell:

- Vi har beholdt stammen i laget samtidig som de antatt svakeste er byttet ut med spillere som stort sett går rett inn på laget. Når de som var i klubben også i fjor også har løftet seg så der det bra ut med tanke på kampen om plassene.
Vi tipper Magnus er av de som banker på førstelagsdøra.
Kampen mot Fredrikstad blir en fin test for et offensivt Kongsvingermannskap:

- Fredrikstad har vel et ferdighetsnivå omtrent som Ørebro, men de har nok et høyere tempo. Der er det som kjent en viss forskjell på norsk og svensk eliteserie. Vi kan nok ta frem tigangen i forhold til Mjøndalenkampen. Det er fin trening for oss ettersom vi også i serien kommer til å møte lag som ligger lavt med lavt tempo den ene helga for så å møte et gjennombruddshissig lag med høyt tempo helga etter, forklarer den unge treneren.

Taktikken foran kampen er vel neppe spikret hundre prosent enda, men Eide røper at KIL vil angripe kampen som vanlig.

- Vi skal være offensive og vi må stole på egne ferdigheter. Utfordringen blir å renske bort småfeil. I motsetning til mange av de vi har møtt til nå regner vi med at FFK vil straffe oss hardt hvis vi gir dem muligheten. Presterer vi på et bra nivå så blir det jevnt, men er vi ikke skjerpa så får vi kjørt oss, smiler Eide, som allerede drømmer om en bra sesong i cupen:

- Dette blir fin trening for vi kommer til å møte mange Tippeligalag i NM. Der skal vi komme langt, avslutter han med et glis. 
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor