Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Nesten uvirkelig

Publisert  05.03.2009
Supporterklubbens leder beskriver høsten og vinteren i Kongsvinger med et drømmende blikk  

Thomas Ramstad
Thomas Ramstad var tilstede på Kongsvinger IL Toppfotball sitt årsmøte torsdag og vi benyttet sjansen til å høre hvilke tanker han som leder for supporterne gjør seg.

På møtet var han vitne til at Henrik Mohn ikke overraskende ble valgt som ny styreleder. Med seg fikk han Atle Paulsrud (nestleder), Tove Gulbrandsen (styremedlem) og Baard Nordvang (varameldem). Ramstad mener det ser bra ut:

- Jeg kjenner bare Mohn fra før så jeg kan egentlig ikke uttale meg bastant om enkeltmedlemmene, men det virker som Henrik har fått med seg folk han føler er bra og da mener jeg det ser bra ut, sa Ramstad rett etter at møtet var avsluttet.

Det er ikke bare valget av ledelsen som er nytt i Kongsvinger Toppfotball. Stadionutbygging, et økonomisk løft, en uvanlig tøff sportslig satsing og en profesjonalisering av hele klubben er momenter som supporterlederen har fått oppleve siden september 2008:

Supporterklubbens leder er fornøyd med valget av Henrik Mohn som styreleder. Mohn ble umåtelig populær da han i fjor høst var mannen som nesten alene sørget for at Tom Nordlie kom inn i klubben..
- Fra Tom Nordlie kom inn har det skjedd utrolig mye. Plutselig er vi en førende posisjon i forhold til sportslig satsing og det er en ny verden for oss. Vi har vært vant til å være den fattigste klubben og plutselig ser vi at klubben signerer spillere som er klare forsterkninger. Det gjør at det er morsomt å være supporter. Det er uvirkelig, men utrolig gledelig, sa supportersjefen, som i likhet med andre er spent på hvordan Gjemslelund til slutt blir seende ut:

- Vi vet at det bygges, men vi er usikre på hva som skjer utover at banedekket byttes og at det kommer lys. Spennende er det uansett.

I fjor hadde supporterklubben 223 medlemmer, et tall Thomas håper skal stige i takt med klubbens sportslige prestasjoner:

- Det er kanskje litt typisk for distriktet for det er stille på forumet vårt om dagen. Så lenge alt går bra er det ingen som mener noe, men så fort det er noe negativt så er det full storm. Uansett så har meldemstallet steget jevnt de siste årene, men vi har plass til mange flere, avsluttet supportersjefen.

Besøk supporterklubbens sider på www.kilsk.com

Thomas fulgte årsmøtet i Kongsvinger Toppfotball.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor