Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Bli kjent med årets styre!

Publisert  05.03.2009
Kil.no presenterer valgkomiteens førstevalg  


Henrik Mohn, styreleder
Mohn er 35 år gammel og bosatt i Kongsvinger. Opprinnelig fra Bjerke gård i Grue. Utdannet innen markedsføring og bedriftsøkonomi. Jobber som daglig leder i Glåmdal Bilsenter og er innbitt fotballfan og lokalpatriot. Har jevnlig frekventert Gjemselund siden barndommen. Henrik har en datter på 6 år og er single.Tove Gulbrandsen, nestleder
Gulbrandsen bor på Skarnes, men er opprinnelig fra Knapper i Nord-Odal. Hun er 44 år gammel, og har ”vendt hjem” etter noen års landflyktighet i Trøndelag, der hun jobbet innen reiseliv. Tove har også erfaring fra bank. I dag leder hun Næringsutvikling og Nasjonalt Nettverk for Næringshager fra Skarnes. Hjemme venter en fotballgal mann, en sønn på 10 og to hunder.
 


Atle Paulsrud, styremedlem
Paulsrud kom til Kongsvinger rundt 1975, og er dermed blitt varm i trøya som Vinger-kær. 39 år gammel, utdannet som økonom og har jobbet med penger hele sin karriere, blant annet i Maarud og TI Automotive. I dag er Atle controller i Ø.M. Fjeld, og involvert i Vinger FK i tillegg til KIL Toppfotball. Han er samboer og har 3 barn (egne barn på 13 og 9, samboerbarn på 13).


 

Baard Nordvang, varamedlem
38 år gammel fra Grue, men har bodd i Kongsvinger siden 1995. Baard er mediamann med bred erfaring fra uke- og fagpresse, blant annet Hjemmet-Mortensen i Oslo og Vanebo-publikasjonene på Grøset (nå Ask Media). I dag er Baard daglig leder for byggevarehuset Montér på Langeland. Han har samboer og en datter på 6 år.


kil.no ønsker det nye styret lykke til. Vi gleder oss til samarbeidet!


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor