Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kamp om Grasrotandeler

Av Lasse Andreassen. Publisert  07.03.2009
KILs A-lag på lørdagsflørt med byens tippere  

Kai Olav Ryen prøver å overbevise Glåmdalens fotograf Jens Haugen på Mix-kiosken i Kongssenteret.
Store deler av A-laget lot joggeskoene ligge lørdag. I stedet brukte de hviledagen til å informere byens tippere om Grasrotandelen. Alle kommisjonærer har hatt besøk de siste dagene, og formålet er å forklare folk at Grasrotandelen ikke koster tipperen ett øre. Det er kun snakk om å gi Norsk Tipping beskjed om hvor pengene skal gå, så er det tippeselskapet som tar den økonomiske støyten. Hele 5 % av den enkeltes tippeomsetning gis til klubber og lag. For Kongsvingerregionens vedkommende er det snakk om ca 3,5 millioner kroner til gode formål. KIL Toppfotball ønsker selvsagt å sikre seg sin rettferdige andel av disse midlene, men det er folket som bestemmer hvor pengene skal kanaliseres. Det er mange om beinet.

En liten sjekk hos 2 - 3 kommisjonærer lørdag formiddag gir ingen klare svar på hvem som stikker av med pengene. Hos byens største tippekommisjonær er inntrykket i hvert fall at KIL Toppfotball er den foretrukne Grasrotmottaker blant tipperne. A-lagsspillerne vi snakket med, håper at alle lag og foreninger vil få sin rettmessige andel av midlene.

Vil du registrere Kongsvinger Toppfotball som din Grasrotmottaker, gjør du det enklest med mobilen. Send en SMS til 2020 og skriv "grasrotandelen 974 341 034". Selv ikke denne SMSen koster deg noe. Deretter gir Norsk Tipping 5 % av din tippeomsetning til klubben. Ordningen gjelder alle spill, bortsett fra Flax og Extra.


Mest KIL Toppfotball hos byens største kommisjonær 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor