Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Action

Publisert  26.04.2006
KIL-gutta gjennomførte i dag årets første trening på norsk gress, og det var høy intensitet hele veien.  

Håkon var i strålende humør.
Selv om ikke gressmatta var av ypperste klasse var det helt klart at gutta var glade for å komme på naturlig underlag.

Spilløvelsen i dag var en av de mer intensive vi har sett. Gutta spilte 3 mot 3 og 4 mot 4 på ei knøttlita bane der målet var å vinne dueller, avslutte og score mål.

Vi fikk se mange harde tak, og det så ut til at gutta hadde det moro på trening. Noe av det som var ekstra morsomt var å se Håkon Wibe-Lund i gang med ball igjen. Han var med på hele den høyintensive delen, og hadde ingen smerter etterpå. tirsdag var han med juniorlaget på ei økt, mens han i dag altså trente med de store gutta.

Mange har nok smilt litt når Håkon har hatt som mål å gjøre comeback mot Vestli 1. mai for KIL 2, men nå ser det faktisk ikke helt umulig ut.

- Kanskje jeg tar en omgang? Sa Håkon til kil.no etter treninga.

Vangjel Mile var også med for fullt på hele treninga for første gang på ei god stund. Kanskje blir han klar for spill mot Hødd, hvis ikke forventer vi uansett at han får prøve seg på 1. mai han også.

Denne kampen kan dermed bli meget interessant for publikum, og vi er veldig glade for at den går på Gjemselund - på bane 3 bak klokka. Siden det heller ikke er noe 1. mai tog i Kongsvinger i år, er heller ikke dette noen unnskyldning for ikke å møte opp på kampen som starter 1300. Vi kan ikke love Internasjonalen over høyttalerne, men kanskje blir KIL-laget internasjonalt!

Et par-tre spillere tok det litt med ro i dag. Eskil Koffeld sleit litt med lyskeproblemer, mens Harald Stormoen kunne vise fram tidenes blåmerke. Han hadde hovnet opp veldig i leggen etter kampen på søndag, det gikk ikke å trene i dag, men kapteinen var ikke i tvil om at han skulle bli klar mot Hødd.

Paul Olausson hinket av banen med strekk under kampen mot Sparta Sarpsborg, men nå var svensken svært optimistisk.

-Vanligvis har jeg brukt lang tid på å bli frisk fra slike skader, men nå går det veldig bra. Det sitter ikke i låret nå, men bak i leggen, og det virker som om det går fortere, fortalte han.
Kjetil kunne betro oss at lillesøstera til dama hans hadde skrevet noen velvalgte ord på gipsen.
I dag prøvde han seg på å spurte for fullt, og han kjente ingenting. Paul prøver seg dermed for fullt på fredagstreninga.

Kjetil Gerhardsen møtte opp på trening i godt humør selv om han fortsatt har gips på venstrebeinet sitt. I løpet av fire uker håper han å være tilbake på fotballbanen.

Vi minner om juniorlagets kamp mot Stabæk i morgen. Siden Gjemselund foreløbig er stengt for kamper, går kampen på Sandermoen. Den begynner klokken 1930. Grunnet et par halvskadde og halvsyke spillere blir ikke laget offentliggjort før i morgen.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor