Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Olav tilbake

Publisert  07.03.2009
Er med i troppen mot Fredrikstad  

Slik liker vi å se Olav!
Olav Tuelo Johannesen var i meget godt slag da han var uheldig og brakk foten i januar. Nå har han trent hele uka og kan kanskje få spilletid mot Fredrikstad. Det er nok meget tvilsomt om han starter, men med Kai Risholt ute med ribbensbrudd er nok trenerne godt fornøyde med å ha fått på plass Olav igjen.

- Det fungerer greit med Olav på trening, men har er selvfølgelig ikke i toppform, fortalte Tom Nordlie til kil.no lørdag kveld.

Hvis vi ser bort fra Magne Sturøds ben må resten av skadeproblemene i KIL-stallen kunne klassifiseres som smårusk. Jonas Johansen sliter litt med akilles mens Johan Nilsson Guiomar er litt stiv etter en smell på fredagstreninga. Etter å ha fått behandling lørdag bør imidlertid ikke dette bli noe problem for svensken.

Noe vi er litt spente på er hvem som kommer til å spille på kantene i angrep. Randal Brenes og Andreas Moen har vært gode i det siste, men Magnus Sylling Olsen er nå helt frisk og trenger kamptrening. Det vil derfor ikke overraske oss om han tar en plass i startoppstillingen i Østfoldhallen.

kil.no gir deg lagoppstillingen så fort den er klar – følg med på søndag!
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor