Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Moro med topp motstand!

Publisert  07.03.2009
Tom Nordlie gleder seg til å møte Fredrikstad  

Tom Nordlie ser fram mot søndagens kamp
KIL møter Fredrikstad, fjorårets sølvvinnere i Tippeligaen, i deres generalprøve før seriestart. Selvfølgelig får KIL tøff motstand, men vi regner med at ikke bare Tom, men også spillerne gleder seg til kampen.

- Min innstilling er alltid å gå for seier, men vi er jo fullt klare over at det blir vanskelig. Vi holdt på å rykke ned i fjor mens de var Norges nest beste lag – det bør jo være en viss forskjell, mener Tom.

KIL møtte Örebro i januar, men har etter det ikke møtt lag fra høyeste nivå. Mantraet til trenerne før kampen er uansett at man går inn mot kampen på samme måte som i de siste treningskampene.

- Vi spiller vel kanskje litt dristigere enn vi ville ha gjort hvis det var en cupkamp, men vi skal fortsatt jobbe med det vi har øvd på. Hvis vi ikke er på nett kan vi få det hett rundt ørene, men er vi på tå tror jeg det kan bli jevnt i banespillet. Det er viktig at vi er skjerpet og gjør få feil – en av forskjellene på Adeccoligaen og Tippeligaen er at man bli fortere straffet for feilene sine på det høyeste nivået, fortsetter KIL-treneren.

Med seriestart neste helg kan vi regne med at Fredrikstad stiller med toppet lag. Ikke bare skal det jo være en klar forskjell på første og andre nivå i norsk fotball, men den tidlige starten i Tippeligaen gjør at de jo også bør være nærmere toppformen enn KIL.

Kampen spilles i Østfoldhallen klokken 1600 og overføres direkte på TV2 Sumo. Kanalen finner du her.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor