Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Bedre nå

Av Vegard Herlyng. Publisert  16.03.2009
Både trenerapparatet og spillerne var mer fornøyd etter morgenøkta mandag  

Kai, Magnus, Olav D og Glen.
Fortsatt er ikke gutta der de skal være, men at nivået var bedre enn på søndag er helt klart.

Økta startet med oppvarming og så gikk man rett over i kampforberedende trening. Elleve mot elleve på stor bane ga mange muligheten til å vise at de vil være med da Sarpsborg 08 står på motsatt halvdel tirsdag.

Vanligvis kjører man den tenkte elleveren inn i løpet av shadowøktene, men denne gangen var det flere som fikk prøve seg på det som mistenkelig lignet startelleveren.

- Det er ingen tvil om at det er konkurranse om plassene. Det var flere som byttet og det er litt uvanlig, bekreftet Øyvind Eide etter økta.
Øyvind Eide sammen med forsvaret.
Til slutt kjørte Tom Nordlie en sekvens der angrepsspillerne trente innlegg og avslutning, mens unge Eide tok seg av forsvaret:

- Vi øvde litt pasninger og snakket om defensive detaljer i forhold til at vi møter store sterke spisser. For eksempel Hoås som vi møter tirsdag, forklarte Eide.

Mandag etter middag er det fri restitusjon for spillerne. Det vil si at de selv velger aktivitet. De fleste går for sykling, jogging eller svømming. Her er det ihvertfall ikke forholdene det skal stå på. Laget har akkurat mottatt et lass med innleide offroadsykler. Det blir nok en del som velger å utforske nærområdet litt.

Tirsdag morgen blir det trolig bare en lett joggetur før gutta gjør seg klare til kamp. Avspark er som kjent klokken 15.00. Laget skal vi servere så fort det lar seg gjøre.

Tom avsluttet treninga med en lang peptalk om relasjonelle ferdigheter og samtidige bevegelser.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor