Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Seier mot Særp

Av Vegard Herlyng. Publisert  17.03.2009
Kongsvinger kom best i gang og slapp aldri Sarpsborg skikkelig inn i kampen igjen  

Edier gratulerer Jonas med fulltreff fra straffemerket. Magnus kommer til.
I en litt lei vind var det våre gutter som kom best i gang, men det ble ikke skapt de store sjansene de først ti minuttene. Aggressiviteten var vi imidlertid fornøyd med.

Etter den fine åpningen kom de blåhvite inn i en kort god periode. De kunne fort tatt ledelsen da Hoås fikk heade fritt fra midt foran mål. Heldigvis traff han ballen litt for lite og den føyk utenfor Månssons venstre stolpe.

Roger Risholt var en drivkraft på midten og etter en av uttallinge gjenvinninger tok han med seg ballen og drivet mot Sarpsborg sekstenmeter. Dessverre gikk skuddet over.

Bare et par minutter etter dette skuddet var det tvillingbror Kai som kom i fokus. Han kriget like utenfor boksen og var på vei innover da en av motstanderne bruke kroppen for å stoppe gjennombruddet. Dommeren pekte på straffemerket og Jonas Johansen satte sikkert inn 0-1.

Magnus Sylling Olsen prøvde seg med et skudd før han fikk sjansen alene med keeper. Kai Risholt stusset ballen gjennom og Magnus lobbet elegant, men keeper svarte opp med å plukke ned ballen. Problemet var at han gjorde det et par meter utenfor sekstenmeteren.

Det måtte bare bli rødt kort og KIL skulle spille en times tid med en mann mer.

Kai Olav og resten av laget leverte en solid førsteomgang defensivt. Særpingene kom bare til en sjanse de første førtifem.
Bare minutter etter kom nok en stuss. Denne gangen var det en god Edier Frejd som brukte hodet og Andreas Moen som stormet igjennom. Han gjorde ingen feil og trillet inn 0-2. Dermed ledet vi fortjent til pause.

Etter hvilen var det ikke like solid defensivt og de siste førtifem ble litt rotete. Likevel skulle det bli flere mål.

Seks minutter ut i omgangen spilte Carl-Erik Torp en fin ball i bakrom. Kai Risholt var alene med keeper da han ble dratt ned bakfra. Dommeren pekte igjen på ellevemeteren, men lot det røde korte i lomma. Hvis ikke det var å bli fratatt en klar scoringssjanse så kan man lure på hva det er.

Uansett så ville enda et rødt til Sarpsborg ødelagt kampen, og etter at Jonas satte også denne straffen sikkert i mål orket vi ikke irritere oss så mye over dømmingen.

Sarpsborg la seg imidlertid ikke ned for å dø og like etter 0-3 kom Halvorsen seierende ut av en duell med Conny Månsson og trillet inn reduseringen. Conny mener han hadde ballen i fast grep, men dommeren var ikke enig.

Selv om de blåhvite skapte et par sjanser til var det egentlig ingen tvil om hvilket lag som bestemte utpå det grønne gresset. Og da Calle feide inn 1-4 et drøyt kvarter før slutt var kampen definitivt avgjort.

Moen og innbytter Brenes burde økt ytterligere, men det ble med fire scoringer. Årets første seier på gress er dermed i boks for våre ubeseirede gutter.
 
Edier Frejd har kommet godt i gang i KIL. I dag var han god, spesielt før pause.
Fakta:
Sarpsborg 08 – Kongsvinger 1-4 (0-2)
La Manga, bane A
50 tilskuere
Dommer:
Gule til KIL: Kai Risholt og Roger Risholt

Mål:
0-1 Jonas Johansen (str. 17)
0-2 Andreas Moen (40)
0-3 Jonas Johansen (str. 51)
1-3 Ola Jørgen Halvorsen (59)
1-4 Carl-Erik Torp (73)

KIL (4-3-3):
Conny Månsson
Johan Nilsson Guiomar
Kai Olav Ryen
Steinar Strømnes
Edier Frejd
Carl-Erik Torp
Roger Risholt (K)
Jonas Johansen
(Brenes fra 65)
Magnus Sylling Olsen
Kai Risholt
(Tuelo fra 65)
Andreas Moen

Benken: Olav Dalen, Patrick Holtet, Fredrik Nilsen, Kristian Jahr, Ørjan Berg Hansen, Lars Chr. Krogh Gerson, Glenn Larsen, Sverre Digerud, Olav Tuelo Johannesen og Randall Brenes

Kai og Andreas morer seg over sistnevntes scoring.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor