Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- 4-1 er bra

Av Vegard Herlyng. Publisert  18.03.2009
Tom Nordlie gleder seg over seier, men ønsker å se bak resultatene  


-
 
Vi skal huske at vi har spilt på stuegølv i hele vinter og dette var første kamp på gress. I tillegg var det vind. Vi kan glede oss over at vi vant 4-1, men det er viktig at vi ser bak resultatet enten vi vinner eller taper. Vi må være ærlige, sa Nordlie til kil.no etter kampen mot Sarpsborg 08.

I likhet med de fleste andre involverte var treneren brukbart fornøyd med første omgang:

- Den er ganske grei. De har en liten periode der de skaper et par sjanser, men ellers er det solid. Etter pause skal vi gjøre det litt for fint og tror det skal gå lett med en mann mer. Vi åpner bra og får 3-0 tidlig, men så senker vi oss. Mot slutten var det bedre igjen og både Randall og Andreas kom til store sjanser, forklarte Nordlie.

Det Nordlie var mest fornøyd med kampen sett under ett var at laget vinner og scorer fire mål. Akkurat det har gutta ikke klart tidligere i vinter.

Når det gjelder enkeltspillere trekker Nordlie frem Kai Risholt og Edier Frejd.

- De gjør en OK kamp, men ellers er det vel jevnt. Jeg ser fortsatt at det mangler en del sprut, men det er jo planlagt.
 
Det er lite skader i troppen nå og Nordlie kan glede seg over å kunne velge blant flere spillere på flere plasser:

- Det er kamp om plassene. I enkelte ledd føler jeg at vi har bra bredde nå som det er lite skader. Nå håper jeg Jahr og Krogh og co kan puste midtbanen litt mer i nakken. De har hatt stigning i det siste og må nå slå seg frem gjennom treningene. Det er viktig at de ikke bare er fornøyde med å være med, slo Nordlie fast.


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor