Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fra New York til Kongsvinger?

Publisert  21.03.2009
Spent amerikaner klar for ei uke med KIL  

BJack Taylor er på plass på La Manga og kan nyte den flotte utsikten mot den spanske landsbygda.
22 årige Jack Taylor kan bli siste tilskudd til KIL-troppen før seriestart. Lørdag sluttet han seg til KILs tropp på La Manga. Unggutten, som opprinnelig er fra St. Louis, er draftet av Major League Soccer-klubben New York Red Bulls, men han kan godt tenke seg noen år i Europa.

- Etter at jeg gjorde meg ferdig med collegefotballen i vinter har jeg bodd i New York og trent med Red Bulls. Jeg vil nok få en kontrakt der hvis jeg ønsker det, men jeg hadde veldig lyst til å prøve meg i Europa først. Her er det bedre muligheter og i tillegg er fotballinteressen mye større, forteller han kil.no

Grunnen til at han dro til nettopp Norge er at han er en god venn av Nybergsunds Joe Lapira. Da agenten til Jack var enig i at Norge kunne være et bra land å prøve seg i satte han seg på flyet og dro over Atlanterhavet. Etter noen dagers prøvespill i Aalesund er det nå KIL som står for tur.

- Det å få være med til Spania er veldig spennende. Temperaturen her er mer ålreit enn i Ålesund og siden jeg aldri har vært i Europa før er det jo også spennende å få se flere land, fortsetter Jack.

Dersom KIL og Jack liker hverandre og blir enige om kontrakt får KIL sin første amerikanske spiller. I følge ham selv får vi i så tilfelle en venstrebeint spiller som har en god pasningsfot, god spilleforståelse og ditto hurtighet. Morgendagens trening blir den første muligheten for Tom Nordlie og resten av KIL-teamet til å se hva han har å tilby.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor