Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Lars Christian tar farvel

Av Jo Raabe. Publisert  22.03.2009
VM-kvalifisering for Luxembourg venter  

Det medisinske støtteapparatet står virkelig på for at Lars Christian skal være i best mulig form før de to viktige kampene mot Latvia.
Her får massør Winnie Lind hjelp av Olav dalen og Edier Frijd.
Lars Christian Krogh Gerson er igjen kalt inn til VM-kvalifisering for Luxembourg og reiser derfor fra La Manga mandag. Denne ganger er det to kamper mot Latvia som står for tur og det er en motstander som bør være overkommelig. Motstanderne ligger likt med Luxembourg på tabellen i gruppe 2 med fire poeng.

- Vi går definitivt for minst en seier på de to kampene. Jeg gleder meg og håper at jeg får spille, forteller Lars Christian.

Med et par skader på midtbanen og det i mente at han spilte godt i forrige landskamp er det absolutt gode sjanser for at Lars Christian får tillit fra start både i lørdagens hjemmekamp og neste onsdags bortekamp i Riga.

- Det er stor interesse rundt laget vårt og fotball generelt i Luxembourg, så både landslagstreneren og spesielt media holder seg orientert om hvordan jeg gjør det i Norge selv om de så vidt jeg vet ikke har vært og sett meg spille i vinter. Selv om vi er i sesongoppkjøringen tror jeg at jeg er i god form og kommer til å kunne vise meg fram bra på treningene, fortsetter han.

Luxembourg er ikke kjent for å være noen stormakt i fotball, men de har faktisk et brukbart lag. I høst slo de Sveits og spilte uavgjort mot Moldova. Noe av dette kommer nok av at opplegget rundt laget er profesjonelt:

- Spillerne og lagledelsen er veldig disiplinerte og ryddige. Selv om de fleste på laget er amatører eller halvproffer holder de godt nivå og er veldig seriøse. Noen spillere har vi også i utlandet; kaptein Strasser spiller i Franske Metz, og vi har også en spiller i Sveits og en i Tyskland, avslutter Lars Christian.

I tillegg til en i Norge og KIL. Vi i kil.no heiser det Luxembourgske flagget og håper på suksess for Lars Christian og laget hans.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor