Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

To mål

Publisert  01.05.2006
Forholdene tatt i betraktning ble det en grei kamp da KIL 2 slo Vestli mandag ettermiddag.  

Robert Leistad gjorde som så mange ganger før: Han løp gjennom på kanten og satte ballen i det lengste hjørnet.

På en heller tvilsom bane måtte finspillet legges igjen i garderoben. Dueller er vel ikke noe ukjent begrep i 3. divisjon, men vi mener likevel det ble en forholdsvis tam start på kampen. KIL viste at de var det beste laget og tok tidlig tak. Gutta hadde ballen mest, men skapte minimalt.

Gjestene gjorde hva de kunne, men fikk bare låne ballen i korte perioder og i nærheten av å true Ulrik Thomsen var de ikke i første omgang. Etter et drøyt kvarter resulterte overtaket i ballinnehav i at Robert Leistad ble headet igjennom. Lynvingen plukket fint opp Linstads heading og ekspederte ballen i keepers lengste hjørne.

Resten av omgangen fortsatte uten de helt store hendelsene. A-lagsspillerne klarte seg fint, og selv om banen var dårlig viste de glimtvis at de er gode fotballspillere. Hyggeligst var det muligens at Håkon Wibe-Lund gjennomførte 60 minutter uten problemer.

Peter Lindau har vært småforkjøla i det siste og ble byttet ut i pausen. Inn kom 15 år gamle Hans Martin Forfot. Sammen med resten av laget sørget han for at KIL også hadde overtaket de siste 45 minuttene.

Her scorer KIL, og bildet sier vel også litt om forholdene på bane 3.

I midten av omgangen hadde Vestli et par gode muligheter, men avslutningene ble for dårlige, og KIL kunne puste lettet ut. For de røde skapte ikke all verden selv heller. De siste tjue minuttene ble spillet et par hakk styggere og ved enkelte tilfeller tente spillerne på alle plugga.

- Jeg mener de skulle hatt tre røde kort, sa trener Rune Sønsterudbråten etter kampen.

- Jeg gidder ikke kommentere det en gang, sa Skjærvold, som ble klipt ned i knehøyde ved minst en anledning.

Selv om KIL kontrollerte kampen kunne de ikke være sikre på tre poeng før fem minutter før slutt. Vangjel Mile ble meid knallhardt ned inne i feltet og dommeren blåste korrekt straffe. Albaneren gikk selv frem til ellevemeteren og satte ballen i motsatt hjørne av der keeper gikk. Like før hadde han headet i tverrliggeren så det var vel fortjent at han fikk sette inn straffen.

Gutta jubler etter Miles 2-0 mål.

- Det er klart det føles bra å score sitt første mål for en klubb, men jeg vil heller score for førstelaget. Nå er kroppen fin så jeg føler meg klar til å spille på førstelaget, sa Mile og signaliserte klart at han føler at han kjemper om å få spilletid mot Hønefoss til helga.

Etter Vangjel Miles scoring fra krittmerket kunne KIL fått et mål til og en straffe. Etter et par flotte kombinasjoner ble en rødkledd løpt ned inne i feltet, men dommeren presterte det kunststykket å rope «fordel». Dermed endte ballen ute ved cornerflagget og kampen sluttet med en fortjent 2-0 seier til KIL.

Mats Kristian Skjærvold mente laget hadde gjort en grei kamp:

- Forholdene er for dårlige til at storspillet skal komme, men innsatsen til laget er bra.

- Vi må regne med noen etterslenger, men når de begynner å komme i knehøyde kan man jo lure på hva intensjonene bak taklingene er. Med en gang reagerer jeg veldig kraftig, men jeg roer meg ned etter hvert, sa Mats, som var illsint ved et par anledninger.

Fakta
KIL 2 – Vestli 2-0 (1-0)
Gjemselund bane 3
25 tilskuere

Gule kort til KIL: Skjærvold

Mål:
1-0 Robert Leistad (19)
2-0 Vangjel Mile (str. 85)

KIL 2 (4-3-3):
Ulrik Thomsen
Håkon Wibe-Lund
(Aarsheim fra 54)
Herman Odden
Rune Tungen
Kjetil Elfving
Peter Lindau
(Forfot fra 46)
Petter Linstad
Mats Kristian Skjærvold
Vangjel Mile
Stian Åserud
(Rosenberg fra 80)
Robert Leistad

Benken:
Jan Martin Knashaug
Jonas Grav Rosenberg
Stig Tunheim Aarsheim
Hans Martin Forfot

Vangjel Mile greide seg bra forholdene tatt i betraktning. Han scoret også sitt første mål for KIL.
Gilmors Groin opererte Håkon Wibe-Lund spilte 60 minutter. Da hadde kroppen fått nok, og det mest fornuftige var å bytte.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor