Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Sinnssykt bra

Av Jo Raabe. Publisert  25.03.2009
Kai Risholt var imponert over lagets innsats før pause  

Kai Risholt var ganske høyt oppe både under og etter kampen
- Første omgang var det definitivt årsbeste. Vi var skjerpet helt fra start der vi tidligere har slitt litt med å komme igang. I andre omgang justerte de litt og dermed fikk vi ikke til så mye da, forteller Kai.

I vinter har Kai scoret jevnt og trutt i KIL sine treningskamper, men tirsdag ble det altså ikke nettkjenning.

- Det er synd at vi ikke putter, men det er sånn fotballen er innimellom. Mot Örebro scorer vi tre mål på langt færre sjanser enn vi hadde i dag. Dette er uansett en av de beste 0-0 kampene jeg har spilt, avslutter spissen.

Johan Nilsson Guimar var en del av ei forsvarsrekke som må ha satt grå hår i hodet på Moss sine angripere. De fikk til minimalt av spill, og vi telte ikke mer enn to sjanser til de gule kampen igjennom.

- Vi er veldig solide bakover og det har vi egentlig vært i hele vinter. Jeg mener det er viktig å bygge det defensive først – det gir selvtillit når man holder tett bakover, mener svensken.

Det siste kan vi definitivt stå inne for.

- I begynnelsen av kampen kjentes det ut som da vi spilte mot Mjøndalen. Vi har et meget godt press og at vi klarer å spille så bra også mot et ballsikkert lag som Moss, er jeg veldig fornøyd med, avslutter Johan.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor