Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vant til å være yngst

Av Jo Raabe. Publisert  26.03.2009
Men har ikke noe å klage på  
Magnus Solum ble hentet hjem fra NTG sin treningsleir i Tyrkia for å bli med til La Manga som reserve for en skadd Magne Sturød. Med det ble 16-åringen den yngste i KIL-troppen, uten at det synes å bekymre ham noe særlig.

- Jeg var yngst i Gjøvik/Lyn da jeg spilte der i fjor vår og også på juniorlaget i fjor høst, så jeg har egentlig blitt vant til det. Folk er uansett veldig snille og greie med meg her så jeg har det helt fint, sier Magnus.

Å bli hentet opp fra et juniorlag til et Adeccoligalag skal være et lite kultursjokk, og Magnus har også opplevd at nivået er høyere.

- Dette er noe helt annet enn det jeg er vant til. Spesielt merker jeg det på det fysiske. Jeg får flere smeller i duellspillet og må bruke mye kortere tid med ballen enn det jeg er vant til. Det å ha Tom som trener er også veldig moro og lærerikt. Han fokuserer mye på laget, men jeg plukker hele tida opp ting han coacher på og jeg føler at jeg lærer mye. Jeg må innrømme at jeg har hatt litt respekt for spillerne og nivået, men nå skal jeg prøve å ta med meg intensiteten herfra tilbake til juniorlaget slik at jeg fortsetter å utvikle meg, avslutter han.

Forhåpentligvis blir ikke dette den siste gangen Magnus får prøve seg sammen med KIL sine A-lagsspillere. Med seriøs jobbing og målrettet trening både håper og tror vi at han kan bli en viktig mann for KIL i framtida.


En fokusert Magnus Solum.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor