Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vi avslører

Publisert  01.05.2006
Les om innspill og innrømmelser etter kampen mot Hødd.  

Patrick og Harald slapper av på Vigra lufthavn etter kampen.
Etter å ha stresset for å rekke hurtigbåten, kunne spillerne endelig roe seg ned på flyplassen i Ålesund søndag kveld. kil.no benyttet anledningen til å høre hva en del av dem mente om egen og lagets innsats mot Hødd.

Ørjan Berg Hansen debuterte fra start, og kom godt fra innsatsen:

- Jeg synes det var en jevn kamp. Spillemessig er vi best, men de er farlige på kontringer og det satset de da også på. Offensivt synes jeg lagene skaper omtrent like mye, forteller han.

- På egne vegne føler jeg at jeg fortsatt har mye å gå på. Underlaget var dårlig, og med masse smådumper var det veldig vanskelig å beregne. Gjennomspill og stikkere går alltid på marginer, og med forhold som i dag er de veldig vanskelige å få fram.

Noen minutter før slutt lå både Kjetil Kamark og Patrick Holtet nede med kramper mens Hødd kontret. Kamark kom seg med litt hjelp opp igjen, mens Holtet måtte kaste inn håndkleet.

- Jeg hadde krampe i begge leggene og det ene låret. Da var det ikke så mye igjen å gi. Det ble en jobbekamp, og vi jobber bra. Synd vi ikke klarer å sette prikken over i-en med en scoring, sier han.

Da vi traff Patrick mandag var fortsatt beina hans tunge, men med litt hjelp fra hans fysioterapeutsamboer var det blitt litt bedre.

Som Patrick sier var en scoring det som manglet. De som skal sette ballen i mål sliter litt med å avgjøre kamper. Det samme gjorde hjemmelaget, og en av grunnene til det var vår keeper Fredrik Eriksen. Eriksen, som har mer eller mindre fast har vært henvist til reservebenken de siste to sesongene, har nå virkelig begynt å blomstre. Hans to fantomredninger, en i hver omgang, kan man også si avgjorde kampen.

I tillegg til disse var Eriksen også meget stødig i feltarbeidet. Rune Sønsterudbråten roste keeperen etter kampen:

- Bortsett fra et par utspill var Fredrik prikkfri i dag.

- For å bli en god keeper må man trene og trene på det samme - gjøre det mange nok ganger. Jeg har fått stått en del kamper nå, og blir mer og mer varm i trøya. I tillegg hjelper det selvfølgelig i hodet å få tillit fra trenerne, og nå føler jeg at jeg blir sikrere for hver kamp jeg spiller, sa Fredrik selv.

I de fire kampene i år er det tre kamper hvor KIL har holdt tett bakover. Det er meget sterkt, og vi er det eneste laget i de to øverste divisjonene med en så sterk defensiv statistikk.

And now to something completely different...

Sjanser Hødd - KIL
1. omg: 1-2
2. omg: 1-2

(Det skal legges til at begge Hødd sine var av typen gigantiske. Kun en av KIL-sine stiller i denne kategorien)

Cornere Hødd - KIL
1. omg: 4-2
2. omg: 1-1

Pluss: Fredrik Eriksens overbevisende keeperspill.

Minus: Vi sliter med å utnytte overtaket i banespillet til å skape store sjanser.

Overraskelsen: At trenerne valgte å bruke Peter Lindau som spiss de siste 25 minuttene.


PS 1: KIL tok poeng på Høddvoll for første gang på mange år. Våre statistikker er ikke komplette lenger tilbake enn til 1983, men materialforvalter Henry Brenna kunne fortelle at han hadde vært med på KIL-seier i Ulsteinvik. Han mente det var i 1977 eller 1978.

PS 2: Kjetil Byfuglien spilte sin 100. kamp for KIL. Vi gratulerer! Han har dog igjen litt for å ta igjen hjemmelagets Sindre Eid. Han spilte for Hødd for 400. gang! Imponerende.

PS 3: Paul Olausson fikk føling med strekken sin på trening, og var dermed uaktuell for et innhopp i kampen.

PS 4: Såvidt vi vet spilte KIL for første gang i helrødt. Dommerne ønsker nå så klare forskjeller på lagenes drakter at de ikke ønsker at lagene skal spille i like shortser. Når det gjelder strømpene, kommer KIL til å bruke røde strømper mer utover. Dette er den opprinnelige strømpefargen til klubben, men har ikke vært brukt fast siden 1988.

PS 5: I fjerde serierunde for 20 år siden tapte KIL 2-1 mot HamKam på Briskeby foran 5034 tilskuere. Øyvind Tomteberget reduserte for KIL på straffe.

PS 6: I fjerde serierunde for 10 år siden var det trist å være rødhvit. Lillestrøm vant 5-1 på Gjemselund. Ove Jørstad ble utvist og Vidar Evensen scoret KIL sitt trøstemål.

Sitatet: - Æ mått no kom mæ forbin, mæn de va ittj me vilje!
Per Verner Rønning etter å ha tacklet dommeren overende under en Høddkontring.

KIL stilte i helrødt på Høddvoll.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor