Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Det blir hyggelig

Av Vegard Herlyng. Publisert  31.03.2009
Vegard Skogheim gleder seg til å komme tilbake til Kongsvinger for å møte sin gamle klubb  

Vegard Skogheim.
KILs tidligere trener har fortsatt gode minner fra tiden i Kongsvinger:

- Jeg hadde trivelige år i Kongsvinger og gleder meg til å komme tilbake. Jeg synes det er hyggelige folk i Kongsvinger og Kongsvingerfolk synes vel det ihvertfall finnes en hyggelig Hamargutt, sier Skogen til kil.no.

Nå er han imidlertid på motsatt banehalvdel da våre gutter skal møte en av sine absolutt argeste konkurrenter. Han forteller at HamKam ikke har gjort store endringer siden nedrykket i fjor:

- Nei, vi hadde en veldig stor stall i fjor, og det som har skjedd er at den er slanket. Noen ville selv bort, mens andre forsvant som et resultat av gjensidig forståelse mellom klubb og spiller. Andre igjen ble borte etter klubbens ønske, forteller Erlandsens høyre hånd.

Han mener klubben har fått de kvalitetene de ønsket seg. Av nye spillere trekker han frem Olav Råstad (fra Glimt), Jørgen Jalland (fra VIF) og Thomas Olsen (fra Moelv):

- Det er folk som i høyeste grad kan spille i førsteelleveren. Vi har en jevn og stor tropp og leter egentlig bare etter hvilke spillere som gir den beste kombinasjonen på banen.

Skogen i kledelig antrekk....
Av spillere klubben har mistet trekker Vegard frem Marcus Pedersen som forsvant til Godset:

- Som spillerutvikler ser jeg det som et nederlag at han forsvant. Jeg skulle gjerne sett at 18-åringen var i klubben noen år til. Han er Hamargutt og det vil vi gjerne ha på laget, forklarer en ærlig Skogheim.

Hva så med bråket i HamKam? Skogen avviser at det var et stort problem:

- Du vet hvordan avisene er. Det var en fjær som ble til fem høns. Det vil alltid være diskusjoner i en fotballklubb og vi har ikke noe problem her oppe. Vi har heller ikke hatt det, sier KILs tidligere trener.

Som favoritter i Adeccoligaen trekker Vegard frem HamKam, KIL, Sogndal, Haugesund, Hønefoss, Notodden, Moss og Bryne.

- Det er alltid lag som vil overraske både i positiv og negativ retning, men blant de nevnte er nok de som skal rykke opp og spille kvalifisering om opprykk. Jeg tror det blir et skille mellom disse åtte og de åtte som da vil kjempe på nedre halvdel, røper Skogen.

Søndagen kamp på Gjemselund blir spesiell for Skogheim. Han spår et kampbilde preget av mye gi og ta. I tillegg tror han det vil bli litt nervøst og at begge lagene vil merke at det er en uvant bane.

Da vi ville ha treneren til å spå resulatet svarte han akkurat som da han trente KIL:

- Vi taper 10-0.

Og for første gang håper vi han har rett.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor