Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Sander mot KIL i NM

Publisert  02.05.2006
Norges Fotballforbund har satt opp 1. runde, NM menn 2006. Kampdato er 10. mai.  

Lars Erik er kjent for å gi alt. Det må KIL skal de slå Sander på Sandermoen.
At det arrangeres NM kommer ikke som en overraskelse på noen. Mer overraskende er det kanskje at KIL endelig får et skikkelig lokaloppgjør i 1. runde.

Våre venner fra Sander hadde en flott opplevelse da de fikk besøk av LSK i fjor, og vi håper på en like festlig aften i år. Det gjør nok spillerne også.

- Er ikke det morsomt da, var Lars Erik Fremming sin umiddelbare kommentar til oppsettet.

- Jeg tror kanskje Sander hadde ønsket seg en enda større klubb, men vi gleder oss i hvert fall. Som Kongsvingergutt kjenner jeg jo flere av spillerne. I tillegg tipper jeg trener Terje Holth har rimelig lyst til å slå KIL.

- Det er jo alltid morsomt med lokaloppgjør og vi får bare brette opp ermene og gjøre jobben. Sander har alt og vinne, men det gjør de jo ikke, avslutter Fremming med et lurt smil.

Vi gleder oss allerede og ser frem til å spille cup på Sandermoen. Der er banen nesten garantert bra, og den 10. mai bør det heller ikke mangle på publikum.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor