Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Historisk merkedag på Gjemselund

Av Lasse Andreassen. Publisert  01.04.2009
Første trening på eget kunstgress  

Randall og Edier i en av tidenes første dueller på KILs kunstgress. Carl-Erik Torp er klar til å stjele ballen.
Onsdagens trening var definitivt ingen aprilspøk. For aller første gang trente KIL-spillerne på eget kunstgress. Dermed åpner det seg helt andre og mer profesjonelle treningsmuligheter i årene som kommer. Andre lag vil også få nyte godt av den flotte gressmatta.

Dagens trening var intens og lover godt for oppkjøringen til seriestart på søndag. Det samlet seg et stort antall tilskuere og medier, deriblant undertegnede fra kil.no, som to ganger ble for ivrig og tråkka inn på banen for å sikre gode bilder. Det førte til to gule og dermed ett rødt fra Tom Nordlie, som forståelig nok syns det holder med 22 mann innenfor strekene.

Glåmdalen og VG-nett var også på plass for å dekke begivenheten. Sistnevnte kan du sjekke ut på vg.no f.o.m. torsdag 2. april.


Tom Nordlie som vanlig myndig og klar på trening.
Spillerne hadde bare lovord å komme med underveis. Underlaget er mykt og behagelig, og minner ikke engang om det første kunstgresset, som ga 2. gradsforbrenninger ved fall. Noen mener at gresset bør vannes foran trening og kamp for å øke ballhastigheten og forhindre "lugging". Saken diskuteres nøye i brakka, etter det vi forstår.

Da kan vi gratulere oss selv med ny bane, som med stor sikkerhet vil gi oss mange gleder året rundt i årene som kommer.

Sjekk resten av bildene fra begivenheten under.

Morten Kristiansen og Øyvind Eide var storfornøyd med å kunne trene godt på eget anlegg.


Hedersmann og æresmedlem Egil Kronberg vekket VG-netts interesse. "Vi rykker rett opp", mente Egil.Styreleder og daglig leder Henrik Mohn hadde med seg datteren på formiddagsinspeksjon av det nye gresset.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor