Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Viktig publikumsinformasjon foran sesongen

Av Lasse Andreassen. Publisert  02.04.2009
Også rutinene blir profesjonalisert på Gjemselund  

Gjemselunds sikkerhetssjef Kjell Ruud maner til samarbeid
Det er ikke bare trenere og spillere som har brukt vinteren godt. De sikkerhets- og arrangementsansvarlige har også benyttet de rolige fotballmånedene til å forberede Gjemselund på en sesong som på alle måter skal bli bedre enn den foregående.

- Fjoråret var arrangementsmessig veldig bra, men vi har likevel ting å forbedre, sier sikkerhetssjef Kjell Ruud. – Vi har strenge NFF-retningslinjer å forholde oss til, og nå skjerper vi inn enkelte rutiner for å oppfylle kravene fullstendig. Mye av dette gjelder merking, skilting, vakthold osv., men det er forhold vi internt har ryddet opp i i løpet av vinteren og våren. Noe berører imidlertid også publikum direkte, sier Ruud.

Dårlige rutiner kan gi poengtap
De fleste har fått med seg at både KIL og andre klubber tidligere har fått økonomisk straff for manglende kontroll med publikumsantallet. I år kan unøyaktigheter på dette området koste oss poeng. Det må vi selvsagt unngå for enhver pris, så alle gjester på Gjemselund må innstille seg på litt strengere rutiner denne sesongen.

Det hjelper ikke bare å ha kort. Det skal fremvises!
Husk billetten eller kortet!
- Det er egentlig bare småting og selvfølgeligheter, sier sikkerhetssjefen. – Vi er alle del av et forholdsvis lite og gjennomsiktig miljø, der de fleste kjenner de fleste. Derfor har det i tidligere sesonger ikke vært så nøye med å håndheve adgangskontrollen ”etter boka”. Det må vi gjøre nå. Vaktene våre kjenner selvsagt de fleste ansiktene, men vi kan ikke ha et system som baserer seg på det. Dette innebærer at ingen slipper inn på Gjemselund og i de forskjellige sonene uten å fremvise gyldig billett eller akkrediteringsbevis. Vaktene er instruert om å håndheve dette beinhardt, om det så er Kongen som banker på. Sponsorer, sponsorenes gjester, frivillige og alle andre som vil inn, skal vise billett eller annet adgangsbevis. Er dette glemt igjen hjemme, må det hentes. I ytterste nødsfall kan markedssjefen kontaktes på mobiltelefon fra porten, men gjør det heller til en god vane å huske kortet, sier Ruud.

Laget gjør sitt. La oss gjøre vårt.
Sikkerhetssjefen vil gjerne understreke at dette ikke er en fiks ide fra KILs side. Klubben følger bare retningslinjene fra NFF. Vaktene kommer av og til i vanskelige situasjoner fordi de ikke kjenner identiteten til noen de kanskje ”burde kjenne”. Hvis alle viser billett/adgangsbevis uansett, unngår vi dette problemet.

- Som arrangører deltar vi også i et mesterskap. Klubbene konkurrerer arrangements- og sikkerhetsmessig med hverandre, med NFFs utsendte delegat som ”dommer”. I fjor dalte vi noen plasser på grunn av helt unødvendige brudd på bestemmelsene, blant annet en liten plastand som ble kastet fra supportertribunen. Helt unødvendig. La oss hjelpe hverandre denne sesongen, så vi i likhet med A-laget rykker oppover i systemet!, sier sikkerhetssjef Kjell Ruud.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor