Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

KIL-spillere i nærkontakt med publikum

Av Lasse Andreassen. Publisert  03.04.2009
Kongssenteret siste arena før Gjemselund og HamKam  

Blide og pratsomme spillere med selvtilliten smurt utover hele trøya.
Jubel og baluba på Kongssenteret fredag kveld, da årets KIL-spillere menget seg med folket i full Kongsvinger-rustning.

Et par hundre skuelystne overvar P4-programleder Michael Andreassens litt seriøse prat med styreleder Henrik Mohn og den noe mer løsslupne seansen der spillerne ble presentert en for en. 

Publikum fikk demonstrert at "burger´n" Patrick Holtet faktisk har masse spenst og at Jonas Johansen i følge Tom Nordlie utrolig nok fremdeles er single.

Målvakt Olav Dalen sto fram som bonde, og uttrykte skuffelse over brutte løfter fra KILs side.  - Jeg ble forespeilet spill på et skikkelig, realt potetjorde, og så blir jeg plassert på en strøken kunstgressmatte, klagde han.

Carl-Erik Torp i klørne på tungekvasse Michael Andreassen.
Tom Wangerud sto for musikken i kjent Rust-stil, men det som imponerte mest, var komponeringen av en ny KIL-sang basert på ordinnspill fra publikum. Tom fikk 15 minutter på seg, og måtte lage en sang som blant annet inneholdt ordene "pipebrann", "skiftenøkkel", "agurksalat" og "onomatepoetikon". Det gikk - og sannelig låt det ikke bra også!

P4-Michael bisto under fremføringen med delvis vellykket sang og snuing av noteark. Andreassen demonstrerte også overfor Patrick Holtet at det går an å se feit ut selv om man er sylslank og er fra Drammen.

Supporterklubben møtte mannsterke og farget glassgata rød og hvit. Rapportene
Supporterklubben hadde hektiske timer, og var fornøyd med det.
viser at salget av billetter gikk strålende, mens klubbledelsen gjerne skulle ha solgt flere effekter.

Den trofaste KIL-supporter Levi Henriksen ble observert blant publikum, men han holdt seg i ro og overlot scenen til Michael Andreassen og musikerkollega Tom Wangerud.

Kveldens oppfordring kom fra Roger Risholt: - Ta med deg familie, venner, naboer og elskerinner og kom på kamp. Vi gleder oss minst like mye som dere til søndag"! Michael Andreassen kommer på kampen bare for å sjekke hvor mange som kommer på kamp med hele familien OG elskerinna.- Hva rimer på agurksalat igjen? Tom og Michael urframførte en ny KIL-sang som kan få evig liv som kampsang med kultstatus.


Tom Wangerud er en habil sanger og gitarist. Her for en gangs skyld pent antrukket.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor