Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ørjan i sentrum

Av Vegard Herlyng. Publisert  05.04.2009
- Pinlig, sa Ørjan da vi spurte om HamKam sin straffe. Hvorfor kan du lese her  

Ørjan jubler etter 2-2.
Straffesitasjonen et drøyt kvarter ut i kampen var en situasjon mange på tribunen ikke hadde god sikt til, men Ørjan selv var klinkende klar etter kampen:

- Det er kamp om ballen og jeg strekker frem beinet for å klarere. Ballen treffer beinet mitt og så sparker HamKam spilleren meg i leggen og faller. Jeg var sikker på at dommeren blåste frispark til oss. Det var rett og slett en pinlig avgjørelse. Hadde den avgjørelsen blitt avgjørende så hadde jeg vært i dommergarderoben nå, sa Ørjan, da han satt og koste seg i riktig garderobe etter kampen.

Det var ikke bare i denne situasjonen indreløperen fra Vestfold kom i fokus. Da HamKam kjempet for utligning på slutten var han på rett plass til rett tid med et langt bein:

- Jeg så ikke hvem som fyrte løs, men da han fikk ballen skjønte jeg at det var mitt hjørne som var åpent. Derfor tok jeg et lite skritt ut fra stolpen for å dekke mer av mål. Jeg redda ballen på streken og fikk krampe overalt i kroppen, fortalte Ørjan.

Etter den krampefrembringende kraftanstrengelsen var keeper Conny Månsson raskt på plass og kastet seg over ballen. Ørjan takket for det, men kunne ikke dy seg for å slenge med leppa:

- Jeg tenkte jeg skulle lære Conny litt om fotarbeid, sa han om den matchavgjørende redningen.

Sin egen innsats beskrev han slik:

- Veldig varierende er en god beskrivelse på min innsats, slo han fast. 

Ørjan (til venstre) og resten av laget jubler etter Randall sitt frisparkmål.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor