Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Glade gutter

Av Vegard Herlyng. Publisert  06.04.2009
Randall Brenes og Kai Risholt hadde et stort smil om munnen da vi snakket med dem etter kampen  

Randall Brenes jubler etter 1-2 scoringen.
Det var Randall Brenes sitt perfekte frispark like før pause som tente håpet for publikum på Gjemselund søndag. Med finesse løftet han ballen over muren og inn i nettmaskene bak Rønningen:

- Det var utrolig viktig for kampen at den satt i mål. Vi lå under 2-0 og trengte en scoring. Det fikk vi og da var vi inne i kampen igjen, sa Randall, som endelig fikk vist frem frisparkfoten:

- Jeg traff akkurat der jeg ville. Det er så deilig å se den gå inn, men i dag var det viktigste at laget vant, sa Randall etter kampen.

KILs tredje og siste mål ble satt inn av Kai Risholt. Han var selvsagt smørblid, men ikke fornøyd. Han hadde problemer mot Kammas solide midtstoppere før pause:

-
Edier hilste pent før kampen. I løpet av kampen presenterte han seg på en utrolig positiv måte for hjemmepublikummet.
Det var tøft i første omgang. Vi hadde motvind og klarte ikke få ballen skikkelig inn bak dem. Da ble det mye bryting, sa spissen.

Etter pause ble det andre boller. Gjestene hang ikke like godt med da KIL angrep og det ga mer rom samtidig som gutta presterte bedre angrepsspill:

- Ja, etter pause ble det mye bedre, faktisk veldig bra. Vi varierte mye og klarte å spille over, foran og rundt dem. Det gjorde at de fikk problemer, forklarer han.

Hans egen scoring var vel ikke noe resultat av glimrende spill, men også innsats og vilje er en faktor i fotball:

- Det var vel en lang ball over til Magnus. Jeg luktet at det kunne skje noe og etter duellen ble ballen liggende perfekt på atten meter. Jeg følte jeg hadde kontroll og det var veldig deilig å score, sa Kai.

Han var også veldig godt fornøyd med at han kan notere seg for en målgivende pasning:

- På målet til Eddie er det Roger som chipper ballen frem til meg. Jeg så at det var spiller bak meg i øyekroken og flikket ballen videre. Der var Eddie og han satte jo ballen kontant i mål, fortalte den meste offensive av Risholtbrødrene.

Vil du se høydepunkter. Klikk deg inn på denne linken til VG

Har vi ikke sett dette før? At Calle løper etter den som har putta altså. Denne gangen var det Kai Risholt som løp foran.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor