Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uheldige Magne

Av Jo Raabe. Publisert  08.04.2009
Opereres onsdag  

Problemene til Magne fortsetter.
På den aller siste treninga for gamleklubben i Danmark brakk Magne Sturød beinet. Kjedelig nok, men i utgangspunktet pleier jo et beinbrudd å være rimelig greit å lege. Så ikke i hans tilfelle. Det er nå blitt oppdaget at bruddet ikke har grodd skikkelig, og dermed må det sterkere lut til. Onsdag går legene på Kongsvinger sykehus inn i beinet hans med kniv og dertil hørende redskaper for å fikse det en gang for alle. Baksiden av medaljen er at det nå tar enda lengre tid før vi får se Magne i KIL-drakt igjen.

- Det kan bli 6-8 uker i gips, men jeg vet ikke sikkert ennå. De må se inne i beinet først før de avgjør hvilken behandling de gir. Kanskje våkner jeg opp med en skrue eller to i beinet også, forteller Magne selv.

Uansett kan vi neppe regne med å se Magne på banen før utpå sommeren. Da håper vi imidlertid at han kan få vist fram ferdighetene sine med ball også for KIL.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor