Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Går for full pott

Av Jo Raabe. Publisert  12.04.2009
Men Tom regner med tøff kamp i Haugesund  

- Vi går alltid for seirer, men vi veit at det ikke blir lett. Haugesund er et godt lag, og er nok nå også sugne på seier etter poengdelingen mot Tromsdalen i åpningskampen. De må regnes som favoritter hjemme, sa KIL-trener Tom Nordlie til kil.no etter den siste treningsøkta før mandagens bortekamp.

I knappe halvannen time hadde da gutta trent ei rimelig lett økt som ble avsluttet med terping på dødballer.

Selv om mange naturlig nok var høyt oppe etter kampen mot HamKam, har trenerne jobbet med å få spillerne til å se hva som kan bli enda bedre i neste kamp. Tidligere i uka hadde de en videoseanse der enkelte situasjoner på kampen ble gjennomgått.

- Vi skal huske det vi gjorde bra mot HamKam, men vi skal definitivt ta tak i det som ikke var bra også. På tross av seier og tre poeng er det helt klart ting å rette på, og dette har vi fokusert på gjennom uka. Vi prøver selvfølgelig også å holde fokus og kvalitet på alle treninger, fortsetter Tom.

Haugesund har tradisjon for å være et spillende lag – litt annerledes enn det HamKam står for. Imidlertid gjør ikke dette at KIL endrer noe på inngangen til kamp. Fokus på eget spill er viktigst:

- Selv om Haugesund er hakket mer ballbesittende har ikke det så mye å si for oss. Vi har selvfølgelig respekt for motstanderne våre og tar hensyn til det vi vet om dem. Jeg er imidlertid mest opptatt av oss selv samtidig som vi selvfølgelig ikke vil gjøre det lettere for dem å spille på sine sterke sider, avslutter Tom.

Trenerne gjør ingen endringer fra troppen mot HamKam, noe som gjør at følgende 18 er med på tur:

Edier Frejd, Jonas Johansen, Ørjan Berg Hansen, Johan Nilsson Guiomar, Magnus Sylling Olsen, Sverre Digerud, Olav Tuelo Johannesen, Steinar Strømnes, Patrick Holtet, Kai Olav Ryen, Randall Brenes, Andreas Moen, Roger Risholt, Carl Erik Torp, Lars Christian Krogh Gerson, Conny Månsson, Kai Risholt og Olav Dalen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor