Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Rød bil stjålet

Av Vegard Herlyng. Publisert  15.04.2009
Vi kan avsløre at en KIL-supporter fikk en litt kjedeligere tur hjem fra Haugesund enn de fleste  


Da Geir Fossum kom tilbake til Østlandet og Gardermoen flyplass var han som alle andre slukøret over tapet i Haugesund. Han ble ikke mindre deppa da han ikke fant igjen sin kjære Audi der han satte den fra seg:

- Det er snakk om en KIL-rød Audi 2.0 1994 modell med registreringsnummer RZ 17734. Det lå et godt gammelt rød/hvitt svettebånd med KIL-logo i bakvinduet, og det er et mindre pent hull i støtfanger foran på høyre side, forteller mannen bak smått geniale fozzum.com til kil.no.

Han forteller videre at han luktet lunta med en gang:

- Jeg skjønte straks at den var stjålet. Jeg tar alltid bilde av min bil og nabobilene og av nærmeste skilt som angir plassen. Og da var det dessverre ingen tvil om tyveriet. Det ble et sveip sammen med Europarks personell i området for å se om bilen kunne være flyttet på til et annet felt, men det var den altså ikke.

Uheldig supporter
Uheldige Fossum er ikke ukjent med trøbbel på Gardermoen:

- Nei, jeg opplevde et innbrudd på samme parkering tidligere i vinter. Da ble det tatt noen småpenger. Før jeg parkerte denne gangen tømte jeg bilen for alt av interesse for eventuelle tyver. Men da tok de likegodt hele bilen...

Den ivrige supporteren måtte dermed legge turen innom politiet før han kunne begynne å tenke på å komme seg hjemover:

- Det ble et besøk på Gardermoen politistasjon for å anmelde tyveriet og så videre hjemover med nattbussen.

Nå lurer Geir på om noen av kil.no sine lesere har sett bilen et eller annet sted langs vegen mellom Kongsvinger og Oslo/Akershus. Han forteller at det var lite bensin på bilen og at ingen bompasseringer er registrert, så da er denne strekningen en mulighet.

Så folkens: Hold øyne og ører åpne, for det er ikke hvilken som helst bil. Den har selvsagt tatt med sin eier på mange morsomme KIL-turer:

- Jeg kjørte blant annet med Audien opp til Raufoss i 2004 da vi hentet opp 3-0 på 16 minutter og reiste hjem med 3 poeng og det bredeste gliset noensinne, forteller han, før han takker kil.no for meget rask og god hjelp!

Vi takker Geir for www.fozzum.com . Tidenes soleklart beste statistikkside om KIL.

Vet du noe om bilen kan du ringe Geir på 95 88 60 51.

Og til deg som savner katten din eller noe i den duren så kan vi opplyse om at omstendighetene skal være rimelig spesielle for at vi tar det med på kil.no.

 

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor