Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Fantastisk stemning

Av Vegard Herlyng. Publisert  16.04.2009
Calle skryter av publikum mot Kamma. - Jeg drømmer om godt oppmøte igjen, sier han  

En konsentrert Calle nyter synet av en fullstappet sittetribune før kampen mot HamKam.
I årets første hjemmekamp, 3-2 triumfen over HamKam, var Gjemselund stadion utsolgt. 2750 tilskuere så kampen. Carl-Erik Torp mener det betydde mye:

- Det betyr mye for oss at det er mye folk, og stemningen mot Kamma var fantastisk. Publikum fikk vel også en god opplevelse så jeg håper støtten fortsetter selv om vi resultatmessig gikk på en smell i Haugesund. Håper ikke det skremmer bort folk, forteller midtbanespilleren, som opplevde 3500 tilskuere i Haugesund.

- Det var moro det også selv om de ikke støttet oss.

Førstkommende søndag kommer Løv-Ham på besøk. De drar tradisjonelt ikke med seg mange supportere, så det er nok folk med hjertet i KIL som må fylle stadion.

- Jeg synes det bør være opp mot 2000. Jeg håper ihvertfall det. Slik det er nå bør det være interesse rundt oss og vi skal gjøre det vi kan for å bevise at vi er gode. Vi skal bygge opp tillit til hjemmepublikummet, sier Calle med ydmykhet i stemmen.

Vi håper Calle tar feil og at det igjen kan være over 2000 innenfor portene da et av lagene tar avspark søndag

Av mange regnes han som bankers på Kongsvinger sin midtbane. Det trives han med, men med årets stall er kanskje ikke plassen like bombesikker som i fjor. Selv er han godt fornøyd med sin egen tilstand:

- Jeg har aldri vært så bra trent så tidlig på sesongen. Det er deilig å kjenne at ting fungerer så kjapt, avslører Calle etter den første økta torsdag. I følge Torp var det en fin og udramatisk økt.

 

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor