Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

God og dårlig

Av Jo Raabe. Publisert  20.04.2009
Dårlig start på kampen – god start på sesongen  

To mål på Sverre Digerud, men akkurat her gikk ballen utenfor
På stemningen i laget å dømme virket det som om det var en heltent KIL-gjeng som dro til Toten mandag ettermiddag. Taktikken var å sette tempo, presse høyt og trette ut motstanderne.

Starten på kampen ble imidlertid ikke som planlagt. Etter et brudd på midten fikk hjemmelagets Øyvind Hansen godt treff på ballen slik at den føyk inn i nettet bak en sjanseløs Olav Dalen. Gutta våre ble nok litt sjokkert av denne åpningen, og det tok noen minutter før de kom helt til seg selv.

Utover i omgangen ble det mer og mer KIL. Selv om Sverre Digerud kjempet som en helt i midten ble det trangt der, og kantene ble viktige. Patrick Hansen gjorde en meget god figur på høyresida og sto også bak utlikningen til 1-1 etter drøye halvtimen:

- Sverre utfordret en mot en og la ut til meg. Jeg fikk til et brukbart skudd som gikk via en forsvarer og i vakker bue over keeper, fortalte Patrick.

Derfra og ut omgangen var det bare et lag på banen. Det var egentlig bare et tidsspørsmål før det skulle komme flere KIL-mål og to til skulle det bli før pause. Først var Kristian Jahr på farten. Han fikk ballen på 30 meters hold før han dro av en mann og skaut. Skuddet var ikke noe for historiebøkene, men gikk allikevel inn via keeper.


Sondre Nysether gjorde en god kamp som høyre back og var dessuten sterk offensivt
3-1 kom på overtid i første omgang etter et flott angrep. Jan Miguel Borsheim la ut til Patrick Hansen. Rollene fra 1-1 målet var nå byttet om slik at det denne gang var Hansen som la innlegget mens Sverre Digerud sikkert satte inn ballen bak keeper.

Selv om hjemmelaget startet 2. omgang like bra som første og reduserte til 3-2 var det aldri noen fare for KIL-seieren. Det tok da heller ikke mange minuttene før Sverre Digerud og Magnus Solum fikk roet eventuelle nerver ved å trille inn henholdsvis sitt andre og første mål for dagen. Til slutt fastsatte samme Solum sluttresultatet til 6-2.

KIL 2 imponerte til tider med godt spill. I angrepet var Sverre Digerud råsterk og vant det som var av dueller når han fikk ballen i beina. Førsteårsjunior Patrick Hansen valset også til tider rundt med backen sin. På midtbanen slo Simen Nordnes mange gode gjennombruddspasninger. Også hans indreløperkollega Jan Miguel Borsheim var god. Med utrettelig jobbing og gode pasninger var han en meget viktig mann i gjenvinningsfasen.

Trener Jørn Karlsrud var – som alle andre – fornøyd med serieåpningen:

- Vi er dårlige de første femten minuttene, men deretter var det bra. Utover i kampen er vi veldig gode på å variere mellom å slå langt og å bruke mellomrommene, fortalte han etter kampen.

Tre poeng endte i boksen og turen fra Lena til Kongsvinger ble litt kortere.


Patrick Hansen var frisk på høyrekanten og hadde ett mål og en målgivende pasning før pause
Toten – KIL 2 2-6
Østre Toten kunstgress
50 tilskuere
Dommer: Samir Krzindja, Lillehammer KFK

Ingen gule kort for KIL 2

1-0 Øyvind Hansen (5)
1-1 Patrick Hansen (33)
1-2 Kristian Jahr (43)
1-3 Sverre Digerud (45)
2-3 Pål Glemmestad (47)
2-4 Digerud (55)
2-5 Magnus Solum (71)
2-6 Solum (87)

KIL2 (4-3-3)
Olav Dalen
Sondre Nysether
Aleksander Nilsen (K)
Fredrik Nilsen
Richard Dalsberget
Jan Miguel Borsheim
Kristian Jahr
Simen Nordnes
Patrick Hansen
(Jo Nørstebø fra 68.)
Sverre Digerud
Magnus Solum

Kristian Jahr i duell på midtbanen


Simen Nordnes spilte en god kamp som indreløper, og er endelig tilbake for fullt etter fjorårets skademareritt

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor