Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Flisa ble for sterke

Av Lasse Andreassen. Publisert  28.04.2009
Rutine og muskler felte ungt KIL-lag  

Kristian Jahr var kampens eneste senior, og gjorde en solid jobb
Aldersforskjellen var åpenbar allerede ved avspark i tirsdagens 3. divisjonskamp mot opprykkskandidat Flisa. Bortsett fra 19. årige Kristian Jahr var hele KIL-laget juniorer og minst 5 år yngre enn motstanderne – i gjennomsnitt.

KIL hadde avsparket og kjørte med høyt press de første minuttene. Men allerede etter 8 minutter fikk Flisa et hjørnespark fra høyre. Det ble tilsynelatende avklart, men Flisa utnyttet dårlige markeringer i forsvaret i den rotete situasjonen etter corneren, og puttet på sitt første. Flisas giftige nr. 10, Mergim Thaqi, bør ikke få stå umarkert.

Den samme Thaqi var på ferde 9 minutter senere, da han brant en 100 % sjanse på nesten åpent mål. Rot i KIL-forsvaret nok en gang. Thaqi markerer seg uavbrutt. Han holder høy fart og gjør gode løp uten ball. KIL-forsvaret blir kjørt hardt av rutinerte og robuste spillere. Men det blir med 0 – 1 til pause.KIL-spillerne fikk mye muskler å bryne seg på
KIL hadde flere sjanser utover i 2. omgang, men de ble ikke omsatt i mål. Etter 57 minutter hadde laget en trippelsjanse med to skudd på mål og det siste i stanga. Men det ville seg ikke. I det 81. minutt fikk Flisa corner fra høyre. Den var hard og rett og misset panna til en KIL-forsvarer med 0,5 mm før den i stedet traff pannebrasken til en blåkledd og gikk rett i kassa. 0 – 2.

Bare 3 minutter senere setter Flisa inn et godt angrep som splitter KIL-forsvaret, slik at en Flisaspiller kan gå rett på mål fra høyre kant. Skuddet er hardt og velplassert i det borterste hjørnet. 0 – 3.

Minuttet etter er det endelig KILs tur. Et angrep fra venstre munner ut i skudd som avverges av keeper, men ballen sklir mot høyre, og der står den unge måljegeren Magnus Solum. Han får rotet ballen i mål og fastsetter resultatet til 1 – 3.


Magnus Solum scoret 7 mål mindre enn i siste juniorkamp, men ble likevel KILs toppscorer med trøstemålet mot slutten
Oppsummering: KILs unge mannskap klarte seg brukbart mot en langt mer rutinert spillergruppe. Mot slutten avgjorde likevel Flisa kampen på styrke og rutine. KIL-spillerne viste mange tekniske finesser, men somlet også bort ballen på grunn av ”lekre” detaljer. Foran mål blir det gjort flere markeringstabber som koster baklengsmål. Keeper Thomsen sto en brukbar kamp mellom stengene og kan ikke lastes for scoringene.

3. divisjon avd. 07
KIL 2 – Flisa 1 – 3 (0 – 1)
Gjemselund
Ca. 50 tilskuere

Gult kort til Richard Dalsberget
Ett gult kort til Flisa

KILs målscorer: Magnus Solum (85. minutt)

KIL 2 (4-3-3)
Andre Thomsen
Richard Dalsberget
Anders Bråten Fegri
Aleksander Nilsen
Sondre Nyseter
Kristian Jahr
Jan M. Borsheim
Gard Ragnar Killingberg
Patrick Hansen
Magnus Solum
Jo Nørstebø

Ingen bytter på KIL 2 
 
KIL hadde en god del sjanser i 2. omgang, blant annet en trippelsjanse som burde gitt uttelling.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor