Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Tom har mast

Av Vegard Herlyng. Publisert  29.04.2009
Calle røper at Tom Nordlie skal ha litt av æren for at han la grunnlaget for to av scoringene mot Alta  

Calle takler hardt og ofte.
To av Kongsvingers scoringer mot Alta kom som et resultat av at Carl-Erik Torp brøt på midten og satte fart mot mål. På den første provoserte han frem en retur som Kai Risholt satte i mål. På den andre ble han felt og Randall Brenes satte frisparket i nettmaskene.

- Tom har mast på oss at indreløperne må tørre mer og sette fart fremover når muligheten er der. Det gjorde jeg i de situasjonene, fortalte en smørblid midtbanekriger til kil.no etter kampen.

Han takker også Alta sin keeper:

- Det var et hasardiøst skudd jeg slengte av gårde og du er snill hvis du kaller det hardt. Merkelig at han gir retur, men den spratt vel kanskje rett foran han.

På den andre kan det diskuteres om frisparket Calle fikk var en riktig vurdering av dommeren.

- Jeg går for gull og man kan jo diskutere om det er obstruksjon eller ikke. Det som er klart er at jeg hadde høyere fart enn altaspilleren og han går inn foran meg og stopper meg, forklarte Calle, som ellers meldte om et kunstgress med en merkelig sprett.

- Ja, det var uvant.

Til tross for en sterk seier har gutten som kom til KIL fra Manglerud Star ikke tatt av:

- Jeg mener vi hadde en bra inngang til kampen og vi var fullstendig forberedt på at Alta er en vanskelig motstander både hjemme og borte. Vår neste motstander, Stavanger, har også imponert i de første kampene så det er så absolutt ingen grunn til å undervurdere dem til helga. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor