Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Du scorer!

Av Vegard Herlyng. Publisert  05.05.2009
Det var de siste ordene Jonas Johansen sa til Olav Tuelo Johannesen før han entret Gjemselund mot Stavanger  


- Jeg sa til Olav at jeg var hundre prosent sikker på at han skulle score. Vi skulle endre kampen og vinne, fortalte Jonas i en munter KIL-garderobe.

Han sa også at han så absolutt ikke sitter og sløver på benken:

- Nei, jeg følger med fra sidelinjen og visste hva jeg skulle gjøre da jeg fikk sjansen. Jeg gjorde vel det jeg er god på fra stopperplass, sa Jonas, før han forklarte nærmere:

Jonas byttet med Steinar
- Jeg skulle gå gå litt mer med ballen før jeg spilte frem og det føler jeg at jeg klarte. Jeg er ikke så redd for spissene. Vi er jo stort sett i i overtall bak der og da skal vi klare å spille oss fri slik at vi kan slå ganske lette pasninger fremover.

Før sesongen virket det som at Jonas kjempet med Calle og Ørjan om en av indreløperplassene. Nå har han fått noen innhopp som midtstopper.

Det kan derfor virke som at han nå kjemper med Steinar Strømnes om en midtstopperplass.

- Det er posisjon jeg føler jeg har god kontroll på. Jeg kan også spille indreløper, men vil helst spille midtstopper, røpte tromsøgutten, som understreket han er mer opptatt av å få spille enn å tenke på hvor han spiller.

Og Jonas er ifølge seg selv i bra slag:

Steinar i en herlig duell om ballen.
- Jeg har ikke vært skadet i vinter og deltatt på hver eneste trening siden oppstarten i januar. Nå var det godt å få bekreftet at kroppen er fin. Jeg håper jeg er på vei inn på laget og at jeg får neste kamp fra start.


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor