Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Flott start

Publisert  08.05.2009
Ingen grunn til å klage på den første seriekampen!  

Trener Conny Månsson var fornøyd med disiplene sine. Spesielt er det verdt å merke seg at på de fire kampene han har ledet har gutta bare sluppet inn et mål!
Conny Månssons gutter viste allerede fra start at de var noen hakk bedre enn motstanderne fra Mjøsas bredd. KIL/NTG hadde mye bedre tempo i kroppen og når de kjørte på hadde ikke Brumunddal en sjanse til å henge med. I første omgang sleit de spesielt med høyresida vår der Patrick Hansen og Enver Sjøli til tider hadde lekestue.

Det skulle bli kvelden for de vakre scoringene. Intet mindre enn fem i tallet ble det og alle var resultat av pent spill. Gaute Roaldsen slo an tonen da det bare hadde gått ni minutter. Enver Sjøli spilte ham vakkert igjennom forsvaret. Gaute brukte et touch på å få kontroll på ballen og det andre på å skyte ballen forbi keeper.

Jørgen Kokkvold burde ha doblet ledelsen like etter, men i stedet fikk bortelaget sin eneste gode periode i løpet av hele kampen – dog uten å skape en eneste stor sjanse. KIL/NTG senket tempoet litt, og det var det som skulle til for at det ble jevnere.

Det varte heldigvis ikke lenge, for like etter var Enver Sjøli på farten igjen. Denne gangen overlot han forarbeidet til Mats Skårdal og Patrick Hansen. Ballen som kom fra sistnevnte 45 grader ut fra dødlinja satte Enver sikkert inn i mål. 3-0 var nesten en reprise, dog i den andre enden av Gjemselundmatta. Nok en gang kom Hansen seg rundt og nok en gang var det 15-årige Enver som satte ballen i nettet.

Patrick Hansen og innbytter Gard Ragnar Killingberg fikk også gleden av å sette hver sin ball i mål. Dermed endte det hele 5-0.

Vi lar oss smått imponere av de som spilte. De gjør en god kamp der de viser at de er mange nummer for store for gjestene. Vi skal heller ikke glemme at det bare var en av de som spilte mandagens 3. divisjonskamp mot Eidskog som startet juniorkampen.

Tidligere har vi skrytt av Patrick Hansen og Enver Sjøli. Disse var gode i dag også – spesielt i første omgang. Vi så også fine tendenser fra både Roaldsen, Dixon og Skårdal. Hvis vi legger til at forsvaret var pottetett, bortsett fra da midtstopperne prøvde seg på noen særdeles unødvendige C-momenter, skjønner leserne kanskje at det var en riktig så hyggelig maikveld på Gjemselund.

Dette lover godt for sommeren spesielt og framtiden generelt.

KIL/NTG – Brumunddal 5-0 (2-0)
Gjemselund stadion
50 tilskuere
Dommer: Kjetil Jansberg, Disenå

Gule kort for KIL/NTG: Jonathan Dixon, Aso Aram, Patrick Hansen

1-0 Gaute Roaldsen (9)
2-0 Enver Sjøli (37)
3-0 Sjøli (53)
4-0 Patrick Hansen (76)
5-0 Gard Ragnar Killingberg (79)

KIL/NTG (4-3-3)
Eirik Øyen Våg
Didrik Eriksen
(Aleksander Nilsen fra 61.)
Anders Bråthen Fegri (K)
Aso Aram
Joakim Ruud Lia
Enver Sjøli
Mats Diego Skårdal
Jonathan Dixon
(Gard Ragnar Killingberg fra 79.)
Patrick Hansen
Jørgen Kokkvold
Gaute Roaldsen
Gladgutta feiret seieren. Fra venstre Eirik Øyen Våg, Patrick Hansen, Anders Bråthen Fegri og Gaute Roaldsen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor