Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Revansje mot Skarbøvik?

Av Vegard Herlyng. Publisert  14.05.2009
Kongsvinger får besøk av 2. divisjonsklubben Skarbøvik i andre runde av NM  

Tom Nordlie
Det Ålesundbaserte laget er satt opp til å møte KIL på Gjemselund 4. juni, bare to dager etter den TV-sendte kampen mot Nybergsund.

Det betyr at KIL kan få revansje etter at Skarbøvik slo våre gutter ut av NM i 2001. Da vant de 1-0 på sin hjemmebane. Nå er det Gjemselund som gjelder.

Tom Nordlie har god oversikt over norsk fotball, men 2. divisjonsklubben fra Mørekysten har han naturlig nok ikke tenkt veldig mye på:

- Nei, jeg har ikke rukket å tenke så mye på det enda. Det er mange kamper som skal spilles før den NM-runden går av stabelen. De ligger som nummer to i sin avdeling så det er tydeligvis et bra lag. Jeg kommer naturligvis til å sjekke dem ut nærmere, forsikret Nordlie kort tid etter at oppsettet var klart.

Han er både overrasket over at det ble hjemmekamp og en motstander fra nordvestlandet:

- Jeg hadde ventet meg et av romerikslagene som gikk videre, men slik ble det altså ikke. Jeg kjenner ikke til politikken bak oppsettet, slo Nordlie fast.

Skarbøvik slo ut Elnesvågen i 1. runde.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor