Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Stigende kurve

Av Vegard Herlyng. Publisert  14.05.2009
Tom Nordlie mener Kongsvinger er på vei oppover igjen etter en periode under pari  

Ørjan Berg Hansen og resten av KIL gjorde en meget god kamp mot Moss på La Manga i vinter. Resultatet bel utrolig nok 0-0.
Treneren var ikke helt fornøyd med prestasjonene mot hverken Stavanger eller Flisa. Pila har tilsynelatende pekt litt nedover formmessig selv om laget imponerende nok har plukket med seg trepoengere og cupavansement. Nå ser det lysere ut:

- Det har sett bedre ut denne uka og vi er på stigende kurve, sa Nordlie til kil.no torsdag.

Denne uka har fire spillere stått over det meste av treningene grunnet skader. Magne Sturød, Lars Christian Krogh Gerson, Edier Frejd og Kai Risholt har vært mer eller mindre skadet. Det har gjort sitt til at tre juniorer har trent med A-laget.

Magnus Solum har mange timer med de store gutta, mens Richard Dalsberget og Gard Ragnar Killingberg nok har hatt noe mer sommerfugler i magen. Disse gutta skal trene med A-laget i minst fjorten dager til.

Kai Risholt løp for fullt i Spania i vinter. Etter litt skadeproblemer løper han endelig igjen.
Magne og Lars Christian er fortsatt uaktuelle, mens Nordlie håper Edier og Kai kan være en del av troppen som reiser til Moss 16. mai:

- Kai kunne ikke løpe for tre-fire dager siden, men i dag gikk det ganske fint på treningen. Han fikk en ny smell, men jeg håper han kan være med i troppen.

- Eddie var med på elleve mot elleve i dag så det samme gjelder for han, fortalte Nordlie, som ikke gleder seg over at Kai Risholt har mistet to uker med trening.

- Nå skal vi møte Moss og de hadde vi en tøff 0-0 kamp mot på La Manga. Vi burde vunnet klart, men jeg har skjønt at de har lagt om litt og hatt fremgang siden da. Det er en tøff bortekamp mot en av forhåndsfavorittene. Slike kamper er det umulig å spå resultatet av. Vi håper selvsagt på tre poeng, sa Nordlie, som denne gangen har valgt å ikke forberede seg på samme underlag som kampen spilles på:

- Vi har ikke, og kommer ikke til å trene på gress før kampen mot Moss. Jeg er usikker på hvordan underlaget er der nå, røpte treneren, som varsler at KIL kommer til å trene på gress senere i sommer. Mest aktuelt er det foran bortekampene mot Sogndal og Mjøndalen i juli.

Edier Frejd (midt i bildet) kan bli klar til kamp mot Moss.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor