Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi må kose oss

Av Vegard Herlyng. Publisert  19.05.2009
Olav Tuelo Johannesen vet å kose seg med tabellsituasjonen, men han har beina godt planet på jorda  

Olav jubler etter sin scoring mot Stavanger.
Det jubles for tabelltopp, og det både snakkes og skrives om opprykk for Kongsvinger i år. Olav liker å være på toppen, men bedyrer at han er nøktern optimist:

- Det er litt tidlig. Vi må kose oss med at vi er på tabelltoppen, men det er 24 kamper igjen. Da kan vi vel si at vi er noe sånt som 20 prosent på vei, sier Olav, som innrømmer at det ser bra ut.

Samtidig understreker han viktigheten av å ikke tro at dette går av seg selv:

- Vi må utvikle oss hele tiden. Det er ikke bare å trene hardt fra januar til april og så spille kamper og samle overskudd. Vi må trene godt gjennom hele sesongen. Vi har ikke overbevist veldig i kampene og har ikke vært så gode at vi har feid all tvil til side, forteller larvikgutten.

Han vil ikke hoppe skyhøyt selv om laget har noen seiere på rad:

- Nei, vi må se bak resultatene og være kritiske hele veien. Tar vi ikke tak og retter opp det som ikke fungerer vil vi gå på smeller. Vi må kjempe hver uke for at kampene ikke vipper feil vei, mener spissen, som etterlyser at KIL bare kjører på og moser motstanderen etter at laget har tatt ledelsen.

Mr. Gadget
Spisskollega Kai Risholt har vært god på topp for Kongsvinger så langt i år. De to siste seriekampene har han slitt litt med en skade. Olav har bidratt i begge de to kampene. Fasiten er ett mål. Gutten har en god følelse foran torsdagens kamp mot Tromsdalen:

- Jeg er skadefri og klar til innsats. Jeg har en god følelse på at jeg skal spille, sier Olav, som er sjeleglad for at han må kjempe for plassen:

- Det er veldig allright å ha kamp om plassene. Vi må være på tå hev hele tiden så lenge det er reell kamp om å få spille. Da yter vi litt ekstra.

Olav mener det egentlig ikke er noe press om at man må prestere når man først får sjansen:

- Det viktigste er at laget fungerer, men det er klart at alle vil være med å bidra.

Vi gleder oss til å se hva alle gutta kan bidra med mot Tromsdalen allerede torsdag. Det er duket for toppoppgjør på Gjemselund
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor