Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- En vond opplevelse

Av Vegard Herlyng. Publisert  21.05.2009
Ørjan Berg Hansen løste backoppgaven fint mot TUIL. Så bra har det ikke gått tidligere  

Ørjan Berg Hansen spilte venstreback mot Tromsdalen.

- Jeg spilte venstreback i en treningkamp for Sandefjord for mange år siden. Det var en dårlig opplevelse. Jeg tror jeg ble kommandert til å bytte side etter en halvtime, fortalte Ørjan med et smil etter kampen mot Tromsdalen.

For de fleste var det nok en overraskelse at nettopp han ble valgt som venstreback i Edier Frejd sitt skadefravær. Selv var han forberedt:

- Tom har brukt meg litt i den rollen på formasjonstreninger når Eddie har vært ute. Jeg ble ikke veldig overrasket, sa Ørjan.

Han var greit fornøyd med egen innsats denne gangen:

Randall Brenes jubler vilt etter sitt frisparkmål.
- Jeg spilte på det sikre og det holdt i dag. Den største utfordringen er å vite når jeg skal gå og når jeg skal stå, fortalte 25-åringen, som innrømmer at han helst vil spille på midten. Der spilte Jonas Johansen.

- Jonas gjorde det kjempebra som indreløper i dag så jeg må nok kjempe for indreløperplassen når Eddie blir frisk etter overtråkket.

Anvendelige Jonas Johansen fikk altså endelig starte som indreløper på Kongsvingers midtbane. Også han var blid etter kampen:

Jonas Johansen viste både duellstyrke og teknikk da han fikk sjansen som indreløper.
- Det gikk bra i dag. Jeg burde vel scoret etter et par dødballer, men den ville ikke inn i dag. Uansett så var det moro å spille mot Tromsdalen. Jeg har jo vokst opp med de fleste på det laget. De var aggressive, var attesten fra den trivelige tromsøgutten.

Høyreback Johan Nilsson Guiomar var mer offensiv enn vanlig, men både han og Ørjan mener det bare ble slik. Kanskje var det fordi Ørjan opptrådte mer defensivt enn Edier vanligvis gjør? Planlagt var det i hvertfall ikke:

- Nei, det var ikke planlagt. Jeg var offensiv i vinter også, men Tom har bedt meg holde igjen litt. Likevel mener jeg at jeg har blitt mer og mer offensiv utover i sesongen. Jeg har blitt flinkere til å velge når jeg skal gå fremover, mente Johan etter 2-0 seieren.

Han er enig i at Eddie er offensiv når han spiller:

- Ja, han er en moderne offensiv back.

Litt usynkront, men gutta fikk gitt supporterne en velfortjent takk.

Det regnet både hunder og katter i minuttene før kamp.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor